Alex Nieminen

Haluan olla tekemässä Suomesta demokraattisempaa maata. Sellaista, jossa demokratia toteutuu myös vaalipäivien ulkopuolella. Poliittinen päätöksenteko on pienen sisäpiirin käsissä ja keskustelu käydään usein ideologiselta pohjalta. Todellista kohtaamista ei tapahdu eikä vastapuolta edes haluta ymmärtää.

Hyvä idea on kuitenkin aina hyvä idea, riippumatta siitä, kuka sen sanoo. Haluamme tulevaisuuden politiikan, jossa kestäviä ratkaisuja tehdään tehokkaasti ja vaikutukset näkyvät käytännössä meidän jokaisen arjessa. Liike haluaa toimia katalyyttinä kaikille yhteiskunnallisille toimijoille kehityksessä avoimempaan ja demokraattisempaan tapaan toimia.

Olen intohimoinen yhteisen Euroopan puolustaja. EU on tuonut Eurooppaan rauhan, eikä sen arvoa pidä vähätellä. Ongelmaton EU ei ole, mutta Brexitin myötä halu muutoksiin on myös Saksalla ja Ranskalla. Suomen on nyt tärkeää ottaa vahvempi rooli EU:n uudistamisessa. Tehdä siitä avoimempi ja parempi meille ja lapsillemme.

Olen 48-vuotias yrittäjä Helsingistä ja 11-vuotiaan lapsen isä.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat