Helene Auramo

Unelmieni Suomi on mahdollistajamaa. Sellainen, joka kannustaa ihmisiä ryhtymään ja olemaan yrittäjiä. Sellainen joka ei rajoita, vaan edesauttaa uusien menetelmien ja teknologioiden käyttöönotosta töissä ja arjessa.

Olen aloittaja. Jos näen epäkohtia, en tyydy valittamaan. Uskon tekemiseen. SLUSH oli 10 vuotta sitten vain idea, unelma paremmasta Suomesta startupeille. Oikeiden ihmisten vietyä ideaa eteenpäin, SLUSH on jo jotain paljon suurempaa kuin ensimmäisenä vuonna.

Jälleen minulla on sama tunne, selkeä tarve muutokseen. Suomi kaipaa vuorovaikutteisempaa tekemistä ja nopeampia toimia vastaamaan mm. digitalisaatioon ja globalisaatioon. Siksi olen mukana Liikkeessä.

Olen Helene Auramo, 35-vuotias yrittäjä. Olen yksi SLUSHin, Indiedaysin sekä Suomen ensimmäisen sosiaalisen median toimisto Zipipopin perustajista. Nykyään johdan digitaalista viestintätoimisto Okimo Clinicia, joka on osa Marketing Clinic Partnersia.

Olen kauppatieteiden maisteri ja taiteiden yo. Suoritin Harvardissa hallitusammattilaisen kurssin 2016. Aika Harvardissa laajensi maailmankatsomustani ja näin miten erilaiset ajatukset synnyttävät uusia oivalluksia. Lisäksi olen health coach.

Minua kiinnostaa tällä hetkellä erityisesti sosiaalisen median vaikutukset yhteiskuntaan ja yksilöihin sekä tekoäly ja sen hyödyntämismahdollisuudet.

Olen myös kahden lapsen äiti. Vuoden ikäinen Uuno ja 4-vuotias Mila pitävät huolen siitä, että arjessa riittää vauhtia. Asun Olarissa perheeni kanssa.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat