Hjallis Harkimo

Politiikkaa on vuosia tehty samalla tavalla. Pieni eliitti pyörittää maatamme, mutta päätöksiä ei saada aikaiseksi. Yritystukityöryhmän tulos on tästä hyvä esimerkki. Työryhmä ei päässyt sopuun leikkauksista tai edes tukijärjestelmän uudistamisesta, vaan miljardien eurojen tuet kohdennetaan yhä yrityksille. Ei lapsille, nuorille, työttömille tai muille, jotka sitä kipeimmin tarvitsisivat.

Meidän tulee tehdä suuria poliittisia rakennemuutoksia ja pysäyttää Suomen näivettyminen. Emme halua enää katteettomia lupauksia ja politiikka, jossa jokainen puolue ajaa omien eturyhmiensä asiaa muiden kustannuksella. Sote on hyvä esimerkki tästä. Ihmiset haluavat tulla kuulluksi. Me haluamme kohdetaa varoja tutkimukseen, innovaatioihin sekä lasten ja nuorten hyvinvointiin. Tästä syystä halusin olla mukana perustamassa Liikettä.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat