Karoliina Kähönen

Väitöskirjatutkimukseni yksi aihe on poliittinen päätöksenteko, minkä myötä olen nähnyt, kuinka iso merkitys vuorovaikutuksella on. Miten asioista päätetään, on yhtä tärkeää, kuin mistä päätetään. Mitään uutta ei synny ilman ihmisten innostusta, ideointia ja vääntämistä. Oma arvostus politiikkaa ja kunnioitus jokaista päätöksentekijää kohtaan on suurta. Ihmisten välistä yhteistyötä ei voi korostaa liikaa.

Tutkin Liikettä ja haluan nähdä, voiko uusia toimintatapoja luoda. Mitä pyrkimykset sitten ovat?

Luottamuksen kasvattaminen politiikkaan, pyrkimys rakentavaan dialogiin muiden puolueiden kanssa, uusien väylien avaaminen poliittiselle osallistumiselle ja uusien, erilaisten teknologioiden mahdollistaminen suoran demokratian käyttämiselle.

Koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri ja teen väitöskirjatutkimusta politiikan kentältä.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.