Mikael Jungner

Isä, oikeustieteen lisensiaatti ja uimamaisteri. Politiikkaa, mediaa, viestintää, tietoyhteiskuntaa ja digitalisaatiota. Nyt kiinnostunut ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Harrastus teknologia, elämän tarkoitus ja elokuvat. Intohimona vesi, uima-altaasta valtamereen ja kaikki siltä väliltä, pinnalla ja pinnan alla. Vespailija jo vuodesta 2016.

Mitä suurempi joukko etsii yhdessä ongelmia ja ratkoo niitä, sitä mutkattomampaa elämä kaikille on. Kun yhteiskunta toimii, voi kukin keskittyä niihin omiin aidosti tärkeämpiin kysymyksiin vaikkapa ihmissuhteista tai elämän tarkoituksesta. Siksi kiinnostuin politiikasta jo 80-luvulla. Nyttemmin uskon, että politiikkaa voitaisiin tehdä huomattavasti nykyistä osuvammin, rennommin ja elämyksellisemmin. Siksi olen mukana Liikkeessä. Etsimässä ja kokeilemassa toimivampaa tapaa saada kaikki kiinnostuneet mukaan pohtimaan ja päättämään yhteisistä asioistamme. Kuka tietää, ehkä löydämme jopa maailman mittaluokassa mielenkiintoisia uusia tapoja yhdistää yhteiset asiat ja yksilön rooli toisiinsa. Jos nimittäin saamme edes osan ihmisten potentiaalista suunnattua näiden julkisten asioiden pariin, on luvassa paljon innostavampi tulevaisuus. Politiikka kun on aivan liian tärkeä asia jätettäväksi vain puolueiden ja harvalukuisten puolueaktiivien kontolle.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat