Sarian Antila

Yhdenvertaisuus, eläinten oikeudet ja ilmastonmuutos. Selvitysryhmien perustaminen ei riitä, vaan asioiden on tapahduttava nyt. Siksi olen mukana Liikkeessä.

Jokaiselle on taattava tasavertaiset mahdollisuudet riippumatta siitä, millaiseen perheeseen ja millaisin edellytyksin on sattunut syntymään. Monen elämä on päivästä toiseen selviytymistä ja se heijastuu oman hyvinvoinnin lisäksi myös ympäristöön. On vaikeaa pitää huolta muista, jos omat asiat ovat huonosti. Tästä syystä mm. taloudellisiin ja jaksamiseen liittyviin ongelmiin tulisi olla apua saatavilla paljon nykyistä helpommin. Elämässä täytyy olla tilaa ihmetellä, kokeilla, tehdä virheitä ja onnistua.

Ajattelen, että kaikkea elävää pitää suojella. Niitä, jotka ovat muiden armoilla, tulisi kohdella erityisen arvostavasti.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat