Sarian Antila

Yhdenvertaisuus, eläinten oikeudet ja ilmastonmuutos. Selvitysryhmien perustaminen ei riitä, vaan asioiden on tapahduttava nyt. Siksi olen mukana Liikkeessä.

Jokaiselle on taattava tasavertaiset mahdollisuudet riippumatta siitä, millaiseen perheeseen ja millaisin edellytyksin on sattunut syntymään. Monen elämä on päivästä toiseen selviytymistä ja se heijastuu oman hyvinvoinnin lisäksi myös ympäristöön. On vaikeaa pitää huolta muista, jos omat asiat ovat huonosti. Tästä syystä mm. taloudellisiin ja jaksamiseen liittyviin ongelmiin tulisi olla apua saatavilla paljon nykyistä helpommin. Elämässä täytyy olla tilaa ihmetellä, kokeilla, tehdä virheitä ja onnistua.

Olen 30-vuotias viestijä ja 10- ja 6-vuotiaiden lasten äiti. Koulutukseltani olen medianomi (AMK). Olen aiemmin työskennellyt mm. Autismisäätiöllä, missä tutustuin sosiaalialaan, sote-uudistukseen, kolmannen sektorin toimintaan sekä erityistä tukea tarvitseviin ihmisiin. Ajattelen, että kaikkea elävää pitää suojella. Niitä, jotka ovat muiden armoilla, tulisi kohdella erityisen arvostavasti.

Kirjoittanut Sarian Antila

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.