Tuomas Enbuske

Olen 40-vuotias toimittaja, kolumnisti ja isä.

Olen mukana Liikkeessä, koska haluan muuttaa Suomen keskustelukulttuuria sellaiseksi, jossa paras argumentti voittaa. Ei pitäisi olla väliä, kuka sen on sanonut. Tiedän, että se on hankalaa, koska olemme heimoutuva eläinlaji. Mutta olen optimisti.

Poliittinen keskustelu esitetään jopa laatumediassa strategiapelinä, jossa oleellista on se, että oma heimo voittaa. Olen itsekin syyllistynyt siihen ja pyrin siitä pois. Lähes kaikissa puolueissa on hyviä ideoita. Ja surkeita. Minulle on sama tuleeko toimiva ajatus oikealta, vasemmalta vai keskeltä.

  • Hmm. Olet ainoa persoona joka nostaa teistä minulla karvat pystyyn. Tämä johtuu sinun viimeisimpien vuosien kirjoittelusta. Radiossa joskus olit kyllä loistava persoona, mutta taisit kasvaa liian isoksi liian äkkiä. No mutta toivottavasti tämä on uusi alku meille ja minulle ymmärtää sanomasi.

  • Tuomas; 10 maa 2017 on Iltalehdessä julkaistu kirjottamasi kolumni Miksi maalaiset ovat tyhmempiä kuin kaupunkilaiset?, jossa toteat muun muassa näin: “Ja maalaisille selvennys: koodari on siis sellainen ATK:n kanssa työskentelevä immeinen” ja löyhin tutkimuksellisinkin viitten “perusteltu” näkemyksesi “Kaupunkilaiset ovat siis fiksumpia kuin maalaiset.”
    Kun kerron, että asun maalla Itä-Suomessa, ja jos osallistuisin Liike Nyt -keskusteluihin, miten arvostaisit mielipidettäni?
    Jakaako Liike Nyt Tuomaksen ajatukset maalaisten tyhmyydestä?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat