Jethro Rostedt ja Sedu Koskinen vahvistamaan Liike Nyt -Turkua

Turun tilaisuus nousi valtakunnalliseksi uutiseksi, kun kaksi tunnettua kasvoa ilmoitti liittyvänsä Liikkeen riveihin. Kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt ja liikemies Seppo “Sedu” Koskinen ovat mukana rakentamassa Liike Nyt -Turkua.
Liike Nytin kiertueen ensimmäiseen tilaisuuteen Turkuun saapui noin 50 Liikkeen toiminnasta kiinnostunutta. Liikkeestä paikalla olivat perustajajäsenet Karoliina Kähönen, Mikael Jungner, Sarian Antila ja Hjallis Harkimo sekä Liike Nyt ry:n operatiivinen johtaja Petri Ruohonen.

Liike Nyt järjestää tilaisuuksia kuudessa eri kaupungissa elokuun aikana. Tilaisuuksien tarkoitus on tavata Liikkeen toiminnasta kiinnostuneita ihmisiä, keskustella poliittisesta päätöksenteosta ja käynnistää paikallista toimintaa.

Turun tilaisuudessa heräsi innostunutta keskustelua ihmisten odotuksista ja mahdollisuuksista osallistua aktiivisesti Liike Nytin toimintaan. Valtakunnallisen uutiskynnyksen tilaisuus ylitti, kun kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt ja liikemies Seppo “Sedu” Koskinen kertoivat lähtevänsä rakentamaan Liike Nyt -Turkua.

-Liike Nytin toiminta ja tavoitteet vastaavat omia arvojani. Politiikan on uudistuttava ja ihmisten vaikutusmahdollisuuksia tulee lisätä, Rostedt kommentoi päätöstään liittyä Liike Nytiin. Rostedt on ollut Turun kaupunginvaltuustossa kokoomuksen valtuutettuna. Hänet valittiin valtuustoon vuoden 2017 vaaleissa.

Seppo “Sedu” Koskinen tunnetaan lukuisista yökerhoistaan. Pitkän linjan yrittäjä on myös pelannut jalkapalloa SM-tasolla. Liikkeeseen liittymisen syynä ovat yhtenevät tavoitteet ja halu muuttaa poliittista päätöksentekoa.

-Olen ollut 25 vuotta politiikassa mukana ja nähnyt jo paljon. Liike on pitkästä aikaa raikas tuulahdus poliittisella kentällä. Me molemmat Hjalliksen kanssa haluamme, että asiat menevät nopeasti eteenpäin. Ihmisten täytyy päästä mukaan päätöksentekoon ja päätöksenteon tulee olla avointa ja rehellistä, Koskinen sanoo.

Viihdebisneksen mullistaneelle Koskiselle yrittäjyys on tärkeä asia.

-Yrittäjyydestä ei pitäisi rankaista. Ihmisillä täytyy olla mahdollisuus tavoitteisiin ja unelmiin, oli kyseessä sitten uudelle alalle työllistyminen, opiskelu tai jokin muu. Liike voisi avata polkuja tässäkin asiassa.

Kiertue jatkuu elokuussa. Osallistuaksesi tapahtumiin, tilaa Liikkeen uutiskirje täältä ja vastaanota ilmoittautumislinkki sähköpostiisi seuraavana arkipäivänä.

Jos asut Turun seudulla ja olet kiinnostunut Turun paikallistoiminnasta, voit liittyä Turun omaan Facebook-ryhmään. Löydät ryhmän täältä.

 

Juttua muokattu 23.8.2018: Lisätty Koskisen kommentti ja YouTube-video

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat