Helsingin ja Oulun tapaamisiin ilmoittautunut jo yli tuhat ihmistä -“Muutos tehdään yhdessä”

-Se, miten täysillä ihmiset ovat mukana tässä, koskettaa joka kerta uudestaan. Jokainen löytää jonkun asian, jossa voi auttaa. Jos näin moni ihminen haluaa asioihin muutosta, niin me tehdään se muutos, kansanedustaja Hjallis Harkimo kuvaa tunnelmiaan kiertueella koetuista kohtaamisista.

Liike Nyt on vieraillut useissa eri kaupungeissa tapaamassa ihmisiä, käynyt inspiroivia keskusteluja ja käynnistänyt alueellista toimintaa ympäri Suomen. Kiertueen suosio ja ihmisten innostus on ylittänyt kaikki odotuksemme. Valtavan iso kiitos jokaiselle paikalle tulleelle, ajatuksiaan jakaneelle ja mukana olevalle!

“Jos näin moni ihminen haluaa asioihin muutosta, niin me tehdään se muutos”

-Hjallis Harkimo

Vielä on Helsinki, Oulu ja Vaasa jäljellä. Helsingin ja Uudenmaan tapahtuma keräsi monta sataa ilmoittautumista, minkä vuoksi tapahtuma vaatii poikkeuksellisen suuren tilan. Iloksemme voimme kertoa, että tila on löytynyt ja odotamme innolla tapaamistanne!

Oulu, 5.9.2018 klo 17
Viihdemaailma Ilona
Torikatu 21-23, Oulu

Helsinki ja Uusimaa, 18.9.2018 klo 18
Apollo Live Club
Mannerheimintie 16, Helsinki

Vaasan tapahtuma on vielä avoin, mutta vierailemme Vaasassa syksyn aikana.

Voit ilmoittautua tapaamisiimme tilaamalla uutiskirjeemme täältä ja vastaanottamalla ilmoittautumislinkin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat