Yritysmaailman bosslady ja pitkän linjan kokoomusvaikuttaja mukaan Liike Nytiin – Lue avoin kirje

Pitkän linjan kokoomuslaiset Nora Stenvall ja Ari Lanamäki siirtyvät Liike Nytin vaikuttajatehtäviin. Stenvall on toiminut mm. Helsingin Kokoomuksen Nuoret ry:n puheenjohtajana ja Lanamäki Helsingin Kansallisseura ry:n puheenjohtajana usean vuoden ajan.

Stenvall on tehnyt monipuolisen uran viestinnän ja mainonnan parissa sekä erilaisissa johtotehtävissä. Lanamäki on puolestaan myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen ammattilainen sekä pitkän linjan yrittäjä.

Liikkeessä Stenvall ja Lanamäki otetaan avosylin vastaan.

-Nora on loistava lisä tiimiimme. Hänen energisyytensä ja asiantuntijuutensa ovat tehneet suuren vaikutuksen, Liike Nytin perustajajäsen Helene Auramo kertoo tunnelmistaan.

-Liikkeeseen halutaan aikaansaavia, tulevaisuuteen katsovia ja positiivisia ihmisiä. Nora ja Ari ovat oman alansa asiantuntijoita ja he saavat asioita tapahtumaan, kansanedustaja Hjallis Harkimo lisää.

Liike Nytiin liittyminen on Stenvallille ja Lanamäelle luonteva askel vuosia kestäneellä poliittisella uralla.

Lue Stenvallin ja Lanamäen kirje Liikkeeseen liittymisen syistä:

Takana on parinkymmenen vuoden mukava ja antoisa taival kokoomuksessa. Aika on antanut vuosien varrella paljon. On ollut suuria tunnetiloja voittojen ja tappioiden muodossa. Monia loistavia ystävyyssuhteita. Monia mahdollisuuksia kantaa vastuuta. Kaikesta näistä olemme kiitollisia. Nyt on kuitenkin aika lähteä uudella tavalla liikkeelle.

Globalisaatio, digitalisaatio, automaatio ja robotisaatio muokkaavat tällä hetkellä kovaa vauhtia Suomen taloutta ja suomalaista yhteiskuntaa. Pärjätäksemme uudessa maailmassa, meidän on muututtava. Päättäjien sekä vanhojen ja kankeiden toimintatapojen on muututtava palvelemaan paremmin suomalaisia ja suomalaisten yritysten etua. Meidän täytyy olla rohkeita edelläkävijöitä, jotka toimivat läpinäkyvästi ja nopeasti, jotta voimme turvata suomalaisten aseman uudessa, muuttuvassa maailmassa.

Uusi tapa tarkoittaa meille muutosta yhteiskunnallisessa päätöksenteossa, johon vaaditaan vuorovaikutuksen parempaa hyödyntämistä sekä kansalaisten aktivoimista. On kaikkien etu, että ymmärrys yhteiskunnalliseen päätöksentekoon kasvaa. Uskomme, että Liike Nyt on muuttamassa jatkossa poliittisen vaikuttamisen tapoja ja sen ymmärtämistä. Nämä ovat meille tärkeitä asioita ja näin ollen olemme luvanneet kantaa oman kortemme tähän kekoon. Kiitos Hjallis, Mikael, Karoliina, Helene, Alex, Sarian sekä Tuomas, että pääsemme mukaan toteuttamaan tätä muutosta.

Joillekin tämä siirtyminen voi aiheuttaa kysymyksiä ja otamme niitä mielellämme vastaan. Kiitos niistä jo etukäteen. Toivomme, että pitkät ystävyyssuhteet jatkuvat myös tästä eteenpäin ja yhdessä me kaikki tätä maailmaa ja Suomea teemme paremmaksi.

Halutessanne tietää lisää Liike Nytistä, suosittelemme teitä menemään osoitteeseen www.liikenyt.fi. Mikäli toiminta kiinnostaa, niin liity mukaan listoille. Lähiaikoina on tulossa hienoja tilaisuuksia mm. Helsingissä. Meistä olisi mukavaa nähdä teitä tilaisuuksissamme.

Tehdään yhdessä parempi tulevaisuus meille kaikille sekä erityisesti lapsillemme. He ansaitsevat paremman tulevaisuuden.

Nora Stenvall ja Ari Lanamäki

 

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat