Liike Nyt Vaasassa ja Turussa

Tule kuulemaan Liikkeen kuulumiset. Hjallis isännöi tilaisuuksiamme Vaasassa ja Turussa.

Vaasa, 24.10. klo 2o, kahvila Sweet Vaasa, Hovioikeudenpuistikko 11.

Turku, 25.10. klo 19, Kingi Baari, Linnankatu 18.

Tule mukaan kuulemaan ja tekemään muutosta! Vapaa pääsy, ei ennakkoon ilmoittautumisia.

 

 

 

  • Milloin on itäisen Suomen vuoro? Jensuuhun odottelemme. Ei meitä tarvise pelätä. Odotamme muutosta.

  • Voisiko Liike Nyt puolustaa eläkeläisiä? Meitä on Suomessa tosi paljon. Teidän kannatus kyllä nousisi pilviin. Me eläkeläiset koemme, että meidän asiaa ei aja kukaan. Aina vaan puhutaan ammattiosastoliikkeestä ja koen että Sdp ajaa vain työläisten asiaa.

    • Hei Arja.. . Puhut tärkeää asiaa, eläkeläisten määrä lisääntyy ja vaikka eläkkeissä on suuret erot niin eläkeläisten asiat tulisi huomioida kokonaisuutena, niin että oikeudenmukainen kehitys tarkentuisi siten, että enemmän huomioitaisiin pienempien eläkkeiden positiivista kehitystä. Suurella eläkkeellä olevat voivat kyllä tähän suostua, aivan kuten minä itsekin.

      Yst. Terv. Aarne Sakari Kolehmainen

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat