Keminmaan toiseksi suurin valtuustoryhmä liittyi Liikkeeseen

Keminmaan toiseksi suurin valtuustoryhmä Keminmaalaisten Parhaaksi on tästä lähtien Liike Nyt Keminmaa.

Ryhmä on perustettu vuonna 2004 ja se on toiminut siitä lähtien valtuustossa.

“Keminmaan asioiden hoito on ykkösasia ryhmälle, mutta Liikkeen kautta haluamme olla vaikuttamassa ja muuttamassa koko valtakunnan päätöksentekotapoja”, ryhmä perustelee päätöstään liittyä Liike Nytiin tiedotteessaan.

Ryhmä on edelleen keminmaalainen itsenäinen toimija, mutta se aikoo hyödyntää Liikkeen kautta saamaansa verkostoa ja yhteistyömahdollisuuksia muiden sitoutumattomien lappilaisten kanssa. Liike Nyt Keminmaa toivoo, että muissakin Lapin kunnissa ja kaupungeissa muodostuu sitoutumattomia ryhmiä, jotka liittyvät Liikkeeseen.

Liike Nyt on moderni tapa toteuttaa kuntalain 22 §:n kuntalaisten kuulemista. Kuntalaisilla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa omiin asioihinsa. Puolueet eivät ole välttämättömiä päätöksenteolle ja päätöksentekoon voi osallistua olematta puolueen jäsen. Onhan mm. nykyinen presidentti valittu sitoutumattoman valitsijayhdistyksen kautta”, ryhmä kirjoittaa tiedotteessaan.

Ensimmäinen kuntalaisilta kysyttävä asia on jo tiedossa. Keminmaassa suurin ihmetys on tällä hetkellä, ettei osa kunnanhallituksesta halua ottaa vastaan tytäryhtiöltä laina-ajalla yli 1,4 miljoonan euron korkotuloa. Haluavatko kuntalaiset mieluummin maksaa korotettua sähkön hintaa ja veroja?

 

Lisätietoja Liike Nyt Keminmaan toiminnasta:
Auli Tasala, puheenjohtaja
puh. 0405478026
[email protected]

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat