Liike Nyt julkistaa ja esittelee ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa 7.1.2019

Liike Nyt julkistaa ja esittelee ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa 7.1.2019. Ehdokkaat ja Liikkeen ydinhenkilöt ovat median ja yleisön haastateltavissa.

 • Kuuntelin teidän juttua just ja ymmärsin että haluatte mukaan vain nuoria joilla ei ole elämän kokemusta vaan suuria unelmia. Olisin tullut mukaan ,mutta en iän puolesta ole sopiva ja Hjalliksen vahva elämänkokemus ilmeisesti kattaa loput?

  • Liike on kaikkien liike. Haluamme mukaan kaiken ikäisiä ihmisiä, jotka haluavat muuttaa päätöksentekoa ja vaikuttaa yhteisiin asioihin.

   • Onko tähän ollut haku vai millä perusteella nämä ehdokkaat/ihmiset valitaan/huomioidaan?

  • Ei pidä paikkaansa. Kyllä ikäkokemustakin tarvitaan, sillä elämänkoulu antaa eväitä myös muiden auttamiseen ja maalaisjärkeä. Hakeudu mukaan toimintaan, sillä voit itsekin vaikuttaa.

 • Yksi todella kova juttu on se, että Liike Nyt ehdokkaat julkaisevat vaalirahoittajansa. Täysimääräisesti. Haastaen samalla kaikki vanhat puolueet viemään avoimuusarvonsa; uudelle Liike Nytin määrittelemälle avoimuus tasolle.

  Nythän Suomessa voi nousta esimerkiksi pääministeriksi (Alexander Stubb) ja oikeusministeriksi (Antti Häkkänen) ilman, että vaalirahoittajista tiedetään yhtään mitään.

  Eikä tuossa mitään, mutta vaalirahoittajien kannattaa maksaa myös siitä, ettei niiden valtaa kaventavia esityksiä tule hallitusohjelmaan. Tai jos tulee, niin ne pitää saada ohjatuksi sivuraiteille ja pysymään siellä.

  Taustatietoa avoimesta internetistä:
  vakuutusoikeusjärjestelmä 2018

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat