Liikkeen ehdokkaat keräsivät kahdessa kuukaudessa yli 11 000 nimeä

Liike Nytin eduskuntavaaliehdokkaat ovat keränneet yhteensä yli 11 000 kannattajakorttia. Koska Liike Nyt ei ole puolue, jokainen ehdokas on oman valitsijayhdistyksensä ehdokas. Valitsijayhdistyksen perustamiseksi tarvitaan 100 kannattajakorttia omasta vaalipiiristä. Vaalipiirilautakunta tarkastaa jokaisen ehdokkaan keräämät nimet ennen kuin henkilö voi asettua eduskuntavaaleissa ehdolle.

”Ihmisten kuuleminen toteutuu Liikkeessä alusta asti. Jokaisen Liikkeen edustajan takana on ainakin 100 ihmistä, jotka luottavat häneen ja kannattavat hänen pyrkimistään eduskuntaan”, Hjallis Harkimo kertoo.

Liike Nyt on saanut eduskuntavaaliehdokkaaksi haluavilta yli 450 hakemusta. Liike Nytin riveissä eduskuntavaaleihin asettuu 115 ehdokasta.

  • Pohjois -Karjala ei sitten saanut yhtään ehdokasta, täällä ei vierailtu. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin äänestää vanhoja puolueita. Olisin niin mielelläni antanut äänen Liike nytille.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat