Räjäytetään systeemi ja polkaistaan kevät käyntiin Liike Nytin vaalistartissa!

Tervetuloa nostamaan maljat kanssamme Helsingin Apolloon keskiviikkona 6.3. klo 18!

Liike Nytin menestyksekäs taival huipentuu vaalistarttiin, jossa nostatamme vaalikuumetta ja juhlimme yhdessä tulevaa vaalikevättä.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Musiikista vastaa DJ Amanda. Nähdään Apollossa!

  • Itse totesin ensi kertaa Hjallista kuunnellesani Eduskunnan Köyhyys seminaarissa, että nyt lopultakin puhutaan asiaa. Olen Velallisten Tuki ry:n vpj ja tiedottaja. Oikeustaistelijana olen yrittänyt saada 28 vuotta oikeutta entiselle työnantajalleni. Kun vertaistuki Facebookiin perustettiin, velanperintäjärjestelmän järjettömyys ja laittomuus alkoi paljastua kaikessa karmeudessaan ja raakuudessaan. Olen ylpeä saadessani olla mukana Varsinais-Suomesta LiikeNyt:n mukana luomassa uudenlaista päätöksentekoa, jossa ihmiset aidosti vaikuttavat itseään koskeviin asioihin.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat