Liike Nyt sai eduskuntavaaleissa lähes 70 000 ääntä!

Kiitos jokaiselle, joka äänesti eduskuntavaaleissa Liike Nytiä ja on ollut kuluneen vuoden aikana mukana muuttamassa päätöksentekoa. Teemme tärkeää työtä, jonka todellinen arvo ymmärrätetään vasta vuosien päästä.

Liike Nyt syntyi ajatuksesta, miten päätöksiä voisi tehdä paremmin. Alle vuodessa seitsemän ihmisen perustama liike on muuttanut Suomen poliittista kenttää ja kasvanut yli 12 000 vaikuttajan liikkeeksi. Sunnuntain vaaleissa Liike Nyt keräsi vaalipäivän ääntenlaskennan mukaan yli 69 808 ääntä. Se on uskomaton tulos. Muutokselle on todella tarvetta.

Rakennamme huomista yhdessä. Kahden vuoden päästä on kunnallisvaalit, joissa menestymme loistavasti ja muutamme päätöksentekoa kuntatasolla. Seuraaviin eduskuntavaaleihin on neljä vuotta aikaa. Silloin Liike Nyt täyttää eduskunnan istuntosalissa useita paikkoja. Siitä olemme varmoja.

Tästä kaikki vasta alkaa.

  • Tulos on hyvä. Aikaa oli vähän ja ainakin peräkylillä vaalityö jäi vähälle. Liike Nyt on tullut jäädäkseen ja kannatus tulee olemaan kovassa kasvussa.

  • Liike.Nyt sai kuitenkin merkittävästi ääniä, vaikka oma edustaja liikkestä ei päässytkään läpi. Harkimo kuitenkin hyvä ukko, vaikka ei sitä paljon äänivaltaa, mut yks hyvä juttu on, että siellä on tarkkaileva silmä sisällä, joka ei sanoja säästä ja varmasti kertoo missä porukka munia hautoo luvalla tai ilman. ? äänestin Hilkka Laikkoa 186

  • Liike sai paljon ääniä, mutta rutkasti enemmän olisi saanut jos olisi päässyt vaalipaneeleihin ja puoluetentteihin.
    Eduskunta ja kuntapäätäntä perustuu puolueisiin monella tavalla ja puolueet pitävät perinteistä kiinni kynsin ja hampain.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat