Liike Nytillä on ennätyksellinen suosio somessa – videoita katsottu 1,3 miljoonaa kertaa

Liike Nytin videoita on katsottu viimeisten 30. päivän aikana 1,3 miljoona kertaa. Yksittäiseen ennätykseen on yltänyt 2. huhtikuuta julkaistu video, jota oli torstaina 11.4. katsottu jo 587 000 kertaa, mikä on poliittisten videoiden kohdalla Suomen ennätys. Video käsitteli suomalaisen politiikan vaiettuja toimintatapoja.

-Todellisuudessa tämä yksi video on tavoittanut 1,2 miljoonaa ihmistä. 587 000 katsojaa käsittää vain Liikkeen oman Facebook-kanavan katselukerrat. Videota on jaettu myös mm. Hjallis Harkimon kanavissa, mikäli Harkimon kanavat olisi laskettu mukaan niin totaalilukemat olisi lähes kahdessa miljoonassa, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Daniel Levi kertoo.

Videot ovat herättäneet runsasta keskustelua sosiaalisessa mediassa ja ne ovat keränneet tuhansia jakoja.

Liike Nyt tavoittaa perinteisiä puolueita enemmän ihmisiä somessa

Liike Nytin videoiden katsojamäärät eri tasolla kun verrataan perinteisiä puolueita.

-En ole yllättynyt katsojaluvuista. Perinteiset puolueet ajavat mainoksiaan somessa. Asioita siellä ei uskalleta tuoda esille. Some on meille luonteva valinta. Haluamme saada nuoret mukaan kiinnostumaan päätöksenteostaHjallis Harkimosanoo.

Puolueiden ja Liike Nytin kaikkien YouTube- ja Facebook-tileillä julkaistujen videoiden yhteenlasketut näyttökerrat viimeisten 30 päivän aikana (päivitetty 10.4.):

1 335 700Liike Nyt
952 500Perussuomalaiset
656 581SDP
525 914 Kokoomus
253 044 Vasemmistoliitto
121 200Keskusta
83 534Vihreät
33 477RKP
3 303Siniset
  • Ei tuohon suureen Somen suosioon ole kuin yksi syy, ihmiset haluaa pois happamista ryvettyneistä päättäjistä. Näin just kulkiessani ison AY liikkeen todennäköisesti maksaman ulkomainoksen. N N uudistaja, mutta en todellakaan keksi yhtään asiaa jota kyseinen poliitikko olisi uudistanut tai edes ehdottanut. Joku raja valheillakin pitäisi olla.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat