fbpx

Liike Nytillä koossa jo 3000 kannattajakorttia

Liike Nyt on kerännyt kannattajakortteja puolueen perustamiseksi kolmen viikon ajan ja koossa on jo yli 3000 korttia. Liikkeen aktiivit ovat keränneet kortteja tapahtumissa eri puolilla Suomea.

”- Vastaanotto on ollut positiivista, kertoo Liike Nytin puheenjohtaja,” kansanedustaja Harry Harkimo. ”Tapaamisten yhteydessä on tehty Liikettä ja Liikkeen ideaa entistä paremmin tutuksi.”

Liike Nyt haluaa muuttaa yhteiskunnallista päätöksentekotapaa ottamalla ihmiset mukaan rakentamaan ratkaisuja meitä kaikkia koskeviin asioihin. Tämän Liike tekee hyödyntämällä teknologiaa ja verkon tarjoamia mahdollisuuksia. Liike Nyt perustaa modernin puolueen saadakseen paremmat työkalut tavoitteidensa toteuttamiseen.

”- Vain hyvin pieni osa suomalaisista kuuluu johonkin puolueeseen. Politiikka kuuluu kuitenkin kaikille ja tämän vuoksi perustettavan puolueen lisäksi toimii erillinen Nettiparlamentti, jossa jokainen voi osallistua keskusteluun ja esittää omia ideoitaan.”

Kannattajakorttien keräys jatkuu ja Liikkeen puheenjohtaja Harkimo osallistuu lukuisiin tilaisuuksiin, kunnes tarvittava määrä kannattajakortteja on lähiaikoina koossa.

Kirjoittanut Liike Nyt

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.