Liike Nytin viikkokirje

Liike Nytin viikkokirje, aina maanantaisin!

Mitä nyt eduskunnassa?

Huomenna alkaa valtion ensi vuoden talousarvion käsittely, budjettiviikko! Ministerit pitävät eduskunnassa esittelypuheenvuoroja, joiden jälkeen aihepiiriä saa debatoida minuutin mittaisissa vastauspuheenvuoroissa. Ryhmäpuheenvuorokierros käydään tiistaina, jolloin puheen pitää myös ed. Harkimo. Keskustelu televisioidaan klo 12 alkaen. Ryhmäpuheenvuorot saavat kestää 7 minuuttia. Aiomme kannustaa hallitusta tehokkaampiin työllisyystoimiin ja ratahankkeiden nopeuttamiseen.

Mitä nyt Liike Nytissä?

PRH ja Oikeusministeriö ovat käsitelleet puolueen perustamiskirjoja ja kannattajakorttien tarkistus on vielä ministeriössä kesken. Muutamia yksityiskohtia siis vielä ja pian on homma purkissa juridisilta osiltaan. Sitten alkaa se iso työ – kohti kunnallisvaaleja kulkeminen. Aktiivisia ihmisiä tarvitaan nyt jos koskaan. Puolueella ei ole vielä henkilökuntaa, joten pyydämme pientä kärsivällisyyttä, vastaamme viesteihin heti kun suinkin!

Mitä nyt Harry Harkimo, Liikkeen ensimmäinen muttei viimeinen kansanedustaja?

”Hyvillä fiiliksillä! Liikkeen kannatus on noussut, kun yhä laajempi joukko ihmisiä alkaa ymmärtää mistä Liikkeessä on kysymys. Huomenna päästään eduskunnassakin ääneen.”

Mitä muuta?

Sana on vapaa! Mitä ajatuksia hallituksen budjetti sinussa herättää? Lähetä viestiä sähköpostilla osoitteeseen [email protected], niin osaamme tarkentaa vielä ryhmäpuheenvuoroamme hyvillä lisäajatuksilla! 

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat