Viikkokirje

Tämä on Liike Nytin ensimmäinen viikko rekisteröitynä puolueena!

Aluksi pari tulevaa tapahtumaa:

Mitä nyt?
Torstaina 5.12. tapaamme Helsingissä kyselytunnin päätyttyä rennon yhdessäolon merkeissä. Tule mukaan, jos olet pääkaupunkiseudulla. Ilmoitamme tarkan paikan hieman lähempänä ajankohtaa, mutta laita päivä kalenteriisi. Hjallis mukana.

Vuoden vaihduttua Liikkeen puheenjohtaja Hjallis Harkimo kiertää ympäri Suomea ajalla 18.1.-2.2. Käynnistetään puolueen paikallistoimintaa. Jos sinulla on ajatuksia tai toiveita kiertueesta ota yhteyttä Timo Kalliojaan, joka suunnittelee tarkemman aikataulun. Timon tavoittaa osoitteesta [email protected]

Mitä nyt eduskunnassa?
Tällä viikolla käsitellään oppositioryhmien vaihtoehtobudjetit. Liike Nyt pitää myös ryhmäpuheen, jossa edustaja Harkimo esittelee Liikkeen ajatuksia siitä mitä tulisi tehdä.

Torstaina lähetekeskustelussa on kansalaisaloite terapiatakuusta. Sillä tavoitellaan mielenterveyspalveluihin pääsyn nopeuttamista. 

Mitä nyt, eduskuntaryhmän viestinnän suunnittelija Riku Siivonen – mitä tehtäviisi kuuluu ja millaista työsi on ollut?
“Autan muotoilemaan eduskuntaryhmän puheita ja muita tarvittavia tekstejä. Tässäkin ajassa on tärkeää paitsi mitä sanoo, myös se miten sanoo. Se on tietysti mielenkiintoista, mutta myös sopivasti haastavaa. Päätöksenteossa tulee vastaan isoja asiakokonaisuuksia yllättävän nopealla tahdilla.”

  • Liike Nytin panos eduskuntakeskustelu/esitys budjetista 2020 -vuodelle-ei huono, äsken!Paitsi olen Kiljusen kannalla,oliko se käänteinen…..joku? joka on huono eläkeläisille ,ja huononee koko ajan.Käsittääkseni hän on sen purkamisen asialla/kannalla.En osaa sitä selittää tämän kummemmin.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat