Viikkokirje 19.2.2020

Menossa mukana Liikkeen viikkokirje!

Mitä nyt Liike?

Ajankohtaista puoluetoimistolla!
Valtakunnallisen puolueorganisaation rakentaminen jatkuu. On ollut hienoa huomata, että kiinnostusta Liikettä kohtaan on ympäri Suomea.Puolueen tehtävälistan yläpäästä löytyy paikallisyhdistyksiä ja piirijärjestöjä koskevien sääntöjen lopullinen viilaus ja vuoden 2021 kuntavaaleihin valmistuminen. Suuren osan ajasta vie yhteydenpito nykyisten aktiivien ja uusien Liikkeestä kiinnostuneiden henkilöiden kanssa, sillä tammikuussa tehdyn kiertueen jälkeen olemme saaneet valtavan määrän yhteydenottoja – arvostamme niistä jokaista!Kiitos teille “vanhoille” aktiiveille. Olette tehneet tärkeää työtä pitkin Suomea ja saaneet aikaan sen, että Liike on valtakunnallisesti tunnettu puolue. Kiitos myös kaikille teille “uusille”, jotka olette olleet rohkeasti yhteydessä ja ilmaisseet kiinnostuksenne Liikettä kohtaan.


Olemme kaikkiin toiminnasta kiinnostuneisiin yhteydessä niin pian kuin mahdollista. Haluamme löytää jokaiselle sellaisen roolin, jossa pääsee käyttämään osaamistaan ja nauttimaan tekemisestä oman käytettävissä olevan ajan puitteissa. Tämä on Liikkeen toimintafilosofia, jolla haluamme varmistaa sen, että Liikkeessä mukana oleminen on kaikille positiivinen kokemus.
Lähipäivinä lähetämme selvän tiekartan siitä, miten puolueen rakentaminen lähitulevaisuudessa etenee. Haluamme sen tapahtuvan mahdollisimman avoimesti.Juhani Klemettiin voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä puhelimitse +358 40 634 6804 tai sähköpostitse [email protected]


Mitä nyt eduskunnassa?
Keskiviikkona 19.2. Käydään ajankohtaiskeskustelu velkaantumiseen liittyvistä ongelmista. Hallituskin yrittää suitsia ylivelkaantumista, mikä on tietenkin aivan oikein. Ehdotetut keinot – lainakaton alentaminen, enimmäisvelkasuhteen käyttöönotto, takaisinmaksuajan katto – ovat kuitenkin kaavamaisia eivätkä huomioi alueellista ja yksilöllisiä eroja. Jos niitä käytetään, positiivinen luottorekisteri olisi saatava samalla käyttöön. Lisäksi vastuullista rahankäyttöä olisi syytä opetella entistä enemmän myös kouluissa.
YK:n vammaisten oikeuksien sopimuksen toteutuminen Suomessa on ajankohtaiskeskustelun aiheena torstaina 20.2. Suomi ratifioi sopimuksen vuonna 2016. Vammaisfoorumin kyselyssä tuli selkeästi esille, että vammaiset ihmiset kohtaavat edelleen paljon syrjintää sekä puutteita palveluiden saatavuudessa kaikilla elämän eri osa-alueilla. Myös vammaispalveluiden järjestämisessä, esteettömyydessä ja saavutettavuudessa on edelleen korjattavaa.


Mitä nyt minulla?
Sana on vapaa! Mitä ajatuksia eduskuntatyö tai vaikka viikkokirje sinussa herättää? Lähetä viestiä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]
Hyviä hiihtolomia!

Vt. puoluesihteeri Juhani Klemetti ja muu Liikkeen väki

  • Hienoa että Vammaisten/Kehitysvamsten oikeudet ovat huomenna torstaina 20.2 esillä teillä se on hyvä sillä Vammaisis/Kehitysvammaisi kohdellaan ala arvoisesti ja syrjivästi hieno homma että ovat esillä nämä oikeudet

  • Milloin seuraava uutis kirje tulee sähköpostiin?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat