Liike Nyt -virtuaalikiertue

Koronatilanne on vaikuttanut monella tavalla meihin kaikkiin. Myös Liikkeen kaikki fyysiset tapaamiset on toistaiseksi peruttu. Jatkossakin seuraamme tarkoin viranomaisten ohjeita. Etätyöskentelyyn siirtyminen ei ole kuitenkaan tarkoittanut sitä, että mikään olisi pysähtynyt.

Lähiviikkojen aikana toteutamme Liike Nyt -virtuaalikiertueen, jonka tavoitteena ottaa uudet ja vanhat tekijät mukaan kuntavaalien suunnitteluun. Kuntavaaleihin on aikaa alle vuosi. Lähitulevaisuudessa perustamme paikallisyhdistyksiä eri kaupunkeihin. Yhdistykset ovat oman alueensa toiminnan sydän ja kuntavaalikampanjoinnin keskeisin osa. Nyt on siis oivallinen hetki tutuksi tulleeseen tapaan kokoontua yhteen ruutujen välityksellä taakse ja keskustella tulevasta.

Virtuaalikiertueen etäkokoukset ovat avoimia kaikille Liikkeestä kiinnostuneille paikkakuntalaisille ja lähikunnissa asuville. Kokoukset ovat vapaamuotoisia, mutta niitä varten on tehty agenda, jonka tarkoitus on johdatella keskustelua mahdollisimman rakentavaan suuntaan. Ajatuksille ja mielipiteille on aina tilaa. Kokouksissa käydään läpi paikallisyhdistyksen perustamiseen ja vaaleihin valmistautumiseen liittyviä asioita. Samalla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Liikkeen puoluesihteerille. Juhani Klemetti on mukana jokaisessa virtuaalikokouksessa.

Etäkokouksien ajankohdista tiedotetaan Liike Nytin some-kanavissa. Samoissa kanavissa jaetaan linkki, joiden kautta kokoukseen voi osallistua.

Tervetuloa mukaan!

Juhani Klemetti, puoluesihteeri, [email protected], +358406346804

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat