Liike Nyt -puolueen naisjärjestö on perustettu

Liikkeen Naiset on perustettu 4.6.2020. Liikkeen Naiset edistää naisten osallisuutta ja osallistamista politiikkaan ja yhteiskunnalliseen keskusteluun hyödyntämällä teknisiä ratkaisuja ja verkkoalustoja. Yhdistys luo yhteyksiä ja verkostoitumismahdollisuuksia poliittisesta toiminnasta ja vaikuttamisesta kiinnostuneille naisille.

Toiminnassaan naisjärjestö puolustaa tasa-arvoista, avointa ja modernia yhteiskuntaa, jossa jokaisella sukupuoleen katsomatta on mahdollista kouluttautua, edetä työelämässä ja tehdä omaa elämäänsä koskevia itsenäisiä valintoja.

Hallituksen jäsenet ovat:

Satu Vekama (pj), merkonomi, asiakaspalveluosaaja
Katri Ajanto (varapj), yhteisöpedagogi (AMK), HR -alan osaaja
Danita Westphal, kulttuurituottaja (AMK), LKV, TV-kanavan projektipäällikkö
Karoliina Kähönen, eduskuntaryhmän pääsihteeri, Liike Nyt -puolueen varapuheenjohtaja
Maria Lohela, suunnittelija, opiskelija
Anne Knaster, MBA, sairaanhoitaja

Hallituksen varajäsenet ovat:

Marita Knevel, kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja 
Maria von Flittner, yrittäjä

Yhdistyksen puheenjohtaja Satu Vekama toivoo, että mukaan lähtisi mahdollisimman erilaisia naisia ympäri Suomen:

— Suomessa on tärkeää saada yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen mukaan sellaisiakin naisia, joita ei ole politiikka aikaisemmin kiinnostanut ja jotka haluavat luoda jotakin täysin uutta.  Kiinnostuin itsekin politiikasta vasta tutustuttuani Liikkeeseen.

— Liikkeen naisia yhdistää tahtotila positiiviseen vaikuttamiseen. Naisilla on suuri voima rakentaa yhdessä myönteisempää osallistavaa ja avoimen keskustelun sekä yhdessä tekemisen yhteiskuntaa tärkeiden rakenteellisten muutosten aikaansaamiseksi. Haluamme tehdä asioista päättämisen kaikille helpoksi. Mahdollisuus myönteiseen muutokseen on nyt, sanoo Liikkeen Naisten viestinnästä vastaava Danita Westphal.

Liikkeen Naiset kannustavat kaikkia eri-ikäisiä naisia osallistumaan politiikkaan ja vaikuttamaan yhdessä avoimen keskusteluilmapiirin, yritteliään yhteiskunnan, turvallisen ja merkityksellisen tulevaisuuden sekä paremman elämänlaadun varmistamiseksi. 

Lisätietoja:

Satu Vekama (pj)
puh. 050 550 1003

Danita Westphal
puh. 040 352 5 156

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat