Lehdistötiedote: Liike Nyt tuo politiikan kännykkään

Liike Nyt julkaisee uuden applikaationsa, minkä avulla ensimmäisenä Suomessa lanseerattu Nettiparlamentti on jokaiselle mahdollisimman lähellä eli kännykässä. Politiikkaan osallistuminen ei ennen tätä ole ollut näin helposti kaikkien suomalaisten lähellä. Liike Nyt haluaa olla edelläkävijä.

Liike Nyt pitää puoluekokouksensa etäyhteyksillä lauantaina 12.12. klo 9.00 alkaen. Liike Nyt valitsee kokouksessaan myös ensimmäisen puoluevaltuustonsa ja hyväksyy ensimmäisen puolueohjelmansa.

Liike Nyt ajaa poliittisen järjestelmän ja kulttuurin muutosta. Toimivan demokratian edellytys on kansalaisten laajempi osallistuminen politiikkaan. Liike Nyt tuo uudenlaisen tavan tehdä politiikkaa ideologiseen ja vastakkainasettelua korostavaan poliittiseen ilmapiiriin.

Lisätietoja: Liike Nyt -puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Harry Harkimo, p. +358 40 022 6666
[email protected]

Liike Nyt -puoluesihteeri, Juhani Klemetti, p. +358 40 634 6804
[email protected]

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat