fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
275

Ehdokas: Anne Miettinen

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Olen stadilainen yrittäjähenkinen duunari ja musan diggaaja mutsi.

Haluan lisätä työllisyyttä. Tämän tekisin yrittäjyyden kautta niin, että jokainen työllistyy. Yrittäjäksi ryhtymistä pitää helpottaa ja ihmisten pitää voida toteuttaa tavoitteitaan. Suomessa pitää olla mahdollisuus pystyä elämään syrjäytymättä ja eriarvoistumatta iästä riippumatta. Suomen luontoa pitää vaalia. Ilmastonmuutos pitää pysäyttää.

Haluan purkaa tarpeetonta byrokratiaa sekä yksinkertaistaa ja yhtenäistää palveluita, jotta ihmiset voisivat käyttää energiaansa ja aikaansa hyödyllisemmin. Ongelmien ennaltaehkäisyyn haluaisin panostaa enemmän esim. terveys- ja mielenterveyspuolella. Esimerkiksi lisäämällä liikunnan eri muotoja ja tapoja koulujen opetussuunnitelmaan, liikkumisesta voisi saada päivittäisen normaalirutiinin, mikä ennalta ehkäisisi erilaisia terveydellisiä ongelmia. Liikunta ja liikunnanohjaajat pitäisi tuoda ihmisten arkeen ja ulottuville.

Lähitulevaisuudessa ilmastonmuutos saadaan kuriin, kaikki tekevät mieleistänsä työtä ja tavoittelevat unelmiaan. Kukaan ei syrjäydy.

Suomessa on valtavasti potentiaalia musiikin alalla ja klassisen musiikin lisäksi myös populäärimusiikin harrastaminen pitäisi taata kaikkialla Suomessa sekä alan ammatinharjoittaminen saada tuetummaksi. Unelmani on saada ihmiset heittäytymään visioihinsa siten, että heillä on tarvittaessa myös sparrausapua ja taloudellista apua saatavilla, ettei asioiden toteuttaminen jää siitä kiinni, ettei tiennyt miten toimia. Pitäisi saada tukea ideoillensa esim. ulkomaan vientiin.

Unelmoin musakeskuksesta, jossa jokainen ikäänsä riippumatta voisi harrastaa haluamaansa instrumenttia suorittamatta tutkintoja, jos ei halua. Samaisessa keskuksessa toimisi myös luomukahvila, jossa olisi jatkuvai open stage ja mahdollisuus musiikin esittämiseen. Lisäksi erilaisia kädentaidon työpajoja, joihin voisi osallistua. Olen ollut aktiivinen Steinerkoulun vanhempana. Amerikan vuosieni jälkeen innostuin englanninkielen kääntämisestä ja tavoitteenani oli päästä Helsingin yliopistoon opiskelemaan kääntämistä ja simultaanitulkkausta. Harrastan ja fanitan musaa. Laulan suomenruotsalaisessa kamarikuorossa ja olen käynyt erään kotimaisen rock-bändin keikoilla ainakin 60 kertaa.

Teemat

Työllisyyden edistäminen ja mahdollistaminen 45 %
Ilmastonmuutoksen pysäyttäminen 35 %
Syrjäytymisen ehkäiseminen iästä riippumatta 20 %

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.