fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
240

Ehdokas: Antti Härkönen

Olen Antti Härkönen, 53-vuotias yrittäjä ja toimitusjohtaja, jonka intohimoja ovat luonto sekä urheilu. Haluan olla mukana uudistamassa ja kehittämässä yhteiskunnallista päätöksentekoa.

Minulle tärkeitä asioita ovat puhdas luonto, yrittäjyys, kansalaisten turvallisuus, yhteiskunnallinen vakaus sekä koulutus ja digitalisaatio. Maailmalla matkatessani ja palatessani takaisin Suomeen ymmärrän kuinka onnellisia saamme olla puhtaasta vedestä ja ilmasta, hiljaisuudesta ja saasteettomuudesta sekä yhteiskuntamme vakaudesta ja turvallisuudesta. Säilyttääksemme myös tulevaisuudessa Suomen paikkana, jossa seuraavien sukupolvien on hyvä elää ja tehdä työtä tarvitsemme edellämainittujen lisäksi korkean sivistys- ja koulutustason, uusien teknologioiden käyttöönoton ja hyödyntämisen sekä yrittäjyyden tukemisen ja arvostamisen.

Yrittäjien sosiaaliturvaa on parannettava, byrokratiaa vähennettävä ja yrittämisen esteitä poistettava. Innovatiivisia yrityksiä ja startup-yrityksiä on tuettava ja Suomeen on houkuteltava korkean teknologian yrityksiä esim. selvittämällä mahdollisuutta e-kansalaisuuden käyttöönottoon. Julkisten palvelujen digitalisaatiota pitää kehittää sekä koulutuksen laatuun ja tasoon on panostettava. Suomella on kaikki edellytykset olla digitalisaation edelläkävijöitä maailmassa.

Suomi, maailman paras maa myös sadan vuoden kuluttua.

Sisäisen turvallisuuden ja vakauden takaamiseksi poliisien resursseja on lisättävä, jotta esim. naapurimaan kaltainen kehitys jengiytymisen ja kansainvälisen rikollisuuden osalta ei meillä toteutuisi. Rikosten tutkintaan sekä ennaltaehkäisyyn on saatava lisää resursseja. Ympäristöasioissa ja ilmastonmuutoksen torjunnassa meidän on tehtävä rajojen yli menevää yhteistyötä ja vaikutettava kansainvälisten sopimusten aikaansaamiseksi ja noudattamiseksi. Itämeri ja saaristo ovat meille tärkeitä ja Itämereen laskevien päästöjen pienentäminen sekä sen tilan kohentaminen vaativat kansainvälistä yhteistyötä yli rajojen.

Rakkaimpiin kesäisiin harrastuksiini kuuluu melonta ja olen vieraillut kajakilla mm. Itämeren kaukaisilla majakoilla. Talvisin tykkään käydä rentoutumassa avantosaunassa ja ensi kesänä juoksen Kangasalla Jukolan viestissä jo 15. kerran peräkkäin. Parhaillaan opiskelen apania ja luen Jo Nesbøn dekkareita.

Teemat

Yrittäjyyden esteiden poistaminen ja yrittäjien sosiaaliturvan parantaminen 40 %
Ilmastonmuutoksen torjuminen ja puhtaan luonnon säilyttäminen 40 %
Koulutus ja digitalisaatio 20 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.