fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
239

Ehdokas: Antti Hintikka

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Olen Antti Hintikka, 18-vuotias opiskelija Pälkäneeltä. Pidän tärkeänä nuorten asioiden hoitamista, sillä tunnetusti, me olemme tulevaisuus, joten meidän tulee olla mukana päätöksenteossa nykyistä aktiivisemmin.

Haluaisin nostaa esille nuorten asioita ja ongelmia, kuten esimerkiksi syrjäytymistä ja opiskelijoiden elämän epäkohtia. Nuorten asioista ei kukaan päättäjä ole tällä hetkellä kiinnostunut, koska nuoret eivät ole aktiivisia äänestämään. Meidän kuitenkin pitää olla aktiivisemmin mukana yhteiskunnassa ja päättämässä yhteisistä asioista. Tulevaisuudessa meidän pitää kuitenkin nousta vanhojen sukupolvien tilalle, joten mitä aikaisemmin tulemme mukaan, sen parempi.

Haluaisin tuoda nuorten asiat oikeasti esille. Haluaisin myös auttaa mm. opiskelijoita opintotuen korottamisella. Myös yritysten auttaminen on opiskelijoiden auttamista.

Mukana nyt ja tulevaisuudessa.

Tällä hetkellä työttömyys alle 30-vuotiaiden keskuudessa on todella suuri ongelma. Yritysten pitäisi helpommin voida palkata mm. kausiapulaisia ja tarvittaessa irtisanoa heitä, jotta yrityksille olisi pienempi riski ja matalampi kynnys palkata työvoimaa. Opintotukea pitäisi myös korottaa, sillä jokaisella nuorella tulisi olla mahdollisuus opiskella niin pitkälle kuin intoa riittää. Sen ei pitäisi jäädä taloudellisista seikoista kiinni. Menetämme pienituloisten perheistä tulevat mahdolliset huippuammattilaiset, jotka eivät koskaan saa mahdollisuutta opiskella, koska perheellä ei ole varaa maksaa opintoja tai siitä aiheutuvia kuluja. Nuorilla on myös paljon muita pulmia, mutta päättäjillä ei ole yhteyttä nuoriin. Haluaisin siis luoda ja olla itse tämä yhteys.

Olen suurperheen lapsi ja useiden sisarusten välisten riitojen jälkeen olen oppinut paljon mm. joustavuutta, muiden asemaan ja näkökulmaan asettumista sekä konfliktien selvittämistaitoja.

Teemat

Nuoret aktiivisemmin mukaan yhteiskuntaan ja päätöksentekoon 70 %
Yrittämisen helpottaminen ja yrittämiseen kannustaminen 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.