fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
236

Ehdokas: Arto Grönroos

Olen 61-vuotias tamperelainen liikenneopettaja ja liikennetoimittaja. Olen innokas itsensäkehittäjä ja arvostan yksilöllisyyttä. Turvallinen elämä on parasta elämää.

Työssäni ajokouluttajana toimin nuorten parissa ja vastaavasti myös iäkkäiden kanssa ja liikennetoimittajana. Saan jatkuvasti pyyntöjä ja toiveita parantaa nuorten mahdollisuuksia elämässään ja vanhempi väestö arvostaa kun harrastan vuorovaikutusta heidän kanssaan heille tärkeissä asioissa. Näitä toimintoja jatkaisin töissäni kansanedustajana.

Pidän itselleni selvänä haasteena parantaa liikenneturvallisuutta kaikkien liikkujien kohdalla. Liikenteessä liikkuminen pitää olla sujuvaa ja säännöt selkeitä ja tähdättävä turvallisuushakuiseen toimintaan.

Arto Grönroos: Nyt pyörät pyörimään.

Tieliikenteeltä kerättyjä maksuja ja veroja pitää kohdentaa selkeästi hyväkuntoisiin teihin ja normienpurkamisessa terävän kärjen pitää olla turvallisuudessa ja sujuvassa liikkumisessa.

Vuosi 2011 oli elämäni käännekohta, sain aivoverenvuodon, josta selvisin ja samana vuonna selvisin vaikeasta lonkkaleikkauksesta. Silloin aloin arvostamaan hyviä pieniäkin asioita ja ajattelin, että minulla on vielä paljon annettavaa. Liike Nyt on minun juttuni päästä vaikuttamaan ihmisten tärkeisiin asioihin.

Teemat

Toimia turvallisuuden edistämiseksi kaikilla elämän osa-alueilla 35 %
Edistää toimenpiteitä luonnon säästämiseksi 35 %
Arvostaa ja kunnioittaa kansalaisten mielipiteitä 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.