fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
470

Ehdokas: Harry Harkimo

Olen Hjallis Harkimo, kolmen lapsen isä ja Liike Nytin perustaja. Olen tehnyt uran bisneksen parissa. Nyt haluan korjata politiikan.

Haluan tehdä Suomesta paremmin toimivan demokratian, jotta lapsillamme olisi parempi tulevaisuus. Mukaan päätöksentekoon on saatava myös ne, joita politiikka ei ole aiemmin kiinnostanut. Asioista täytyy kysyä heiltä, joita ne koskevat. Kaikesta ei voi päättää pienessä päättäjien sisäpiirissä. Me ihmiset voimme oppia toisiltamme ja nähdä asiat monesta eri näkökulmasta. Tärkeintä on yhteinen etu. Ei se, että oma puolue voittaa. Siksi Liike ei ole puolue, vaan aito kaiken kansan liike.

Jokaisen on saatava vaikuttaa myös vaalien välillä. Liikkeen vaikuttajat voivat itse äänestää tärkeissä kysymyksissä. Liike jakaa päätösten takana olevaa asiantuntijatietoa, avaa päätöksenteon ja tuo sen pois suljetuista huoneista, kabineteista ja saunoista kaikkien saataville. Teknologia yhdistää ihmiset ja antaa jokaiselle vapauden vaikuttaa omaa elämäänsä koskeviin päätöksiin. Liike Nyt auttaa yrittäjiä. Ammattiyhdistysliikkeen vääristynyt valta hidastaa kehitystä, rajoittaa kilpailukykyä ja huonontaa poliittisia päätöksiä.

Päätetään yhdessä.

Eri kokoiset yritykset tarvitsevat erilaisia ratkaisuja. Paikallista sopimista, yrittäjän sosiaaliturvaa ja konkurssilainsäädäntöä on järkeistettävä. Ammattiyhdistyksillä ei pitäisi olla oikeutta verovähennyksiin tai yhteiskunnallisiin lakkoihin. Sote-uudistusta ei pidä toteuttaa maakuntamallilla, vaan markkina- ja ihmislähtöisesti nykyisten sairaanhoitopiirien ympärille.

Kolmesta pojastani ja äidistäni huolehtiminen on minulle sydämenasia. Kokkaan arkisin kotona ja ruoanlaitto onkin lempiharrastukseni. Rentoudun tekemällä kotitöitä.

Teemat

Yrittäjyyden helpottaminen 50 %
Ilmastonmuutoksen torjuminen 25 %
Lapset ja nuoret 25 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.