fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
267

Ehdokas: Helene Auramo

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Olen Helene Auramo, 36-vuotias kahden lapsen äiti, yrittäjä ja yksi Slushin ja Liike Nytin perustajista.

Yrittäminen on lähellä sydäntäni, sillä olen ollut yrittäjä jo yli 10 vuotta. Olin mukana perustamassa Slushia, sillä halusin muuttaa asennetta yrittäjyyttä kohtaan Suomessa. Olen myös ollut perustamassa ensimmäistä sosiaalisen median toimistoa Suomeen nimeltä Zipipop, viestintätoimisto Okimo Cliniciä ja Suomen ensimmäistä blogiportaalia Indiedaysiä.

Suomen tulee mahdollistaa työnteko nyt ja tulevaisuudessa vaikka kilpailu globaalilla tasolla kovenee. Miten otamme huomioon sen, että työt muuttuvat mm. digitaalisuuden ja tekoälyn myötä? Miten mahdollistamme sen, että meillä on riittävästi osaamista tulevaisuudessa? Minusta meidän tulee panostaa koulutukseen ja innovaatioihin. Startupit, yrittäjät ja innovatiiviset yritykset ovat tässä keskeisessä roolissa.

Oma-aloitteinen. Luova. Rohkea.

Haluan näyttää mallia siihen, minkälaista voi olla uudenlainen politiikka: Sellaista, missä opitaan tekemään asioita yhdessä. Se tarkoittaa sitä, että kykenemme määrittelemään ongelmia ja myös päättämään asioista yhteistyössä. Liike Nyt selvitti nettiparlamentissaan ihmisten toiveita yrittäjyyteen liittyvien teemojen osalta syksyllä 2018. Sen pohjalta haluan olla mukana edistämässä mm. seuraavia asioita: Yrittäjille sosiaaliturva, yrittäjän uuden alun helpottuminen ja nuorten tukeminen yrittäjyyteen

Olen valmistunut Kauppakorkeakoulusta kauppatieteiden maisteriksi (KTM), mutta pääsin opiskelemaan myös Medialaboratorioon (taiteiden maisteriksi). Olen nähnyt ja oppinut, että parhaat ideat ja tulokset saadaan aikaiseksi silloin kun tehdään yhdessä asioita erilaisten ihmisten kesken. Olen ollut perustamassa Suomeen ensimmäistä sosiaalisen median toimistoa ja voittanut yritykselläni Mobile 2.0 -tapahtuman parhaimman startup-palkinnon. Minulla ei ole autoa. Käytän joukkoliikennettä päivittäin ja kesäisin/keväisin sähköpotkulautaa. Harrastan dronetusta ja lukemista ja vapaa-ajalla teen meikkaajan tutkintoa. Menetimme kotimme homeelle, joten olemme joutuneet perheeni kanssa asua kohta vuoden evakossa. Olen myös health coach, sekä opiskellut hallitusammattilaisten kurssin Harvardissa. Olen utelias ja haluan oppia joka päivä uutta. Otan kaikki asiat oppimisen kautta ja olen kiitollinen joka päivä siitä mitä olen saanut kokea ja oppia. Ilman kaikkea sitä, en olisi tässä.

Teemat

Yrittäjyys ja tulevaisuuden työ innovaatioiden ja opiskelun kautta 45 %
Ilmastonmuutoksen torjuminen 35 %
Perhe ja asuminen (asumisterveys) 20 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.