fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
123

Ehdokas: Heli Trög

Olen Heli Trög. 50-vuotias 6 lapsen äiti ja 4 lapsen isoäiti. Elämäntehtäväni on puolustaa ihmisarvon loukkaamattomuutta ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä.

Haluaisin nostaa esille seuraavia asioita; perheiden hyvinvoinnin ja vanhemmuuden tukeminen ja laadukas varhaiskasvatus sekä koulutustason ja opetuksen turvaaminen. PK-yritysten työllistämisen helpottaminen ja verotuksen kohtuullistaminen ja tupalaverotuksen poistaminen. Kansalaisten osallisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien lisääminen ja byrokratian keventäminen.

Perheiden hyvinvoinnin ja vanhemmuuden tukeminen. Laadukas varhaiskasvatus sekä koulutustason ja opetuksen turvaaminen. Oikeus päättää vanhempainvapaan käytöstä perheen sisäisesti. Pienten ja keskisuurten yritysten työllistämisen helpottaminen. Byrokratian keventäminen.

Heli hoitaa hommat. Kaikilla on oikeus ihmisarvoiseen elämään!

Verotuksen kohtuullistaminen ja tupalaverotuksen poistaminen (mm. perintö- ja lahjavero, tukien ja eläkkeiden verotuksen kohtuullistaminen.) Kansalaisten osallisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien lisääminen.

Seuraan intohimoisesti moottoriurheilua ja ajan jokamiesluokkaa myös itse.

Teemat

Ihmisten hyvinvoinnin varmistaminen kestävän kehityksen kautta 40 %
Koulutus- ja työllistymismahdollisuudet 30 %
Tasa-arvo, kohtuullisuus ja oikeudenmukaisuus 30 %

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.