fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
478

Ehdokas: Hilkka Lindqvist

Olen Hilkka Lindqvist, 61-vuotias kaksikielinen rento mummi, joka työkseen ilahduttaa asiakkaita myymällä heille matkoja.

Olen kiinnostunut nuorten ja lasten hyvinvoinnista sekä tietenkin vanhusten hyvinvoinnista. Ympäristön suojeleminen ja siitä huolehtiminen on minulle tärkeää. Yrittäjien asemaa tulisi helpottaa ainakin työntekijöiden palkkauksen kohdalla. Yritysten verotusta tulisi käydä läpi ja ehkä siinä voitaisiin ajatella Viron mallia. Koulutuksessa ottaisin esille kieltenopiskelun tärkeyden.

Turhan byrokratian purkaminen ja palveluiden yhtenäistäminen ja työtapojen läpikäyminen olisi tosi tärkeää. Terveydenhuollossa toivoisin mielenterveyspalveluiden saatavuuden helpotusta myös aikuisille, niin ettei sairastunut jää yksin kun/jos ei "oikeasta" paikasta heti saa apua eli kynnystä madaltamalla apua ongelmiin.

Muovikassiton Suomi ja toivottavasti koko Eurooppa!

Ympäristöasioissa esim. kaikki muovikassit olisi kiellettävä. Ts. niitä ei enää valmistettaisi, jolloin kaupoissa myytävien kangaskassien hintakin saataisiin edullisemmaksi ja ihmiset ostaisivat niitä. Muovipullojen tulisi olla kierrätettäviä; muovin kierrätyspisteitä lisättävä niin että ihmisillä olisi helppo viedä esim. samalla kuin maitopurkitkin. Junien ja bussien käyttöä toivoisin ihmisten enemmän pystyvän käyttämään; se taas edellyttäisi vuorojen lisäämistä ja esim. rataverkon parannuksia; rantarata kaksoisraiteiseksi.

Olen lahjoittanut itsekutomiani sukkia ja lapasia niitä tarvitseville. Positiivisesti ajattelemalla pienet ongelmatkin ratkeavat kuin itsestään. Jos näen roskan/roskia toimistoni tai kaupan edessä, nostan aina ja laitan roskikseen.

Teemat

Lapset ja nuoret; kaikille mahdollisuus esim. harrastaa ja kouluttautua 40 %
Turha byrokratia pois valtion laitoksista 30 %
Yrittäjyys 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.