fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
242

Ehdokas: Ilari Juslén

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Olen Ilari Juslén, isä, yrittäjä ja uskon ihmisiin.

Näen pienyrittäjyyden tärkeimpänä teemana yhteiskunnan kehittämiseen. Yrittäjyys on paras tapa kantaa vastuuta omasta elämästä ja yhteiskunnasta. Yrittäjyydestä pitäisi tehdä aina se ensimmäinen vaihtoehto ja koko lainsäädäntö pitäisi muuttaa siihen muotoon, että jokainen voisi olla yrittäjä. Byrokratiaa pitää karsia ja kaikki turha sääntely poistaa. Mitä vähemmän lakeja sitä parempi. Päätöksen teko on vietävä mahdollisimman lähelle ihmistä. Otettava oppia maailmalta parhaista toimintatavoista ja vietävä ne käytäntöön. Aina kun lakia laaditaan pitää seuraukset ihmisten arkeen selvittää mahdollisimman tarkasti etukäteen.

Jokaisella ihmisellä on vapaus kantaa vastuu omasta elämästään. Työ on aina kannattavaa ja se tuo positiivista sisältöä elämään. Kun ihminen kantaa vastuun itsestään vaikuttaa se positiivisesti koko yhteiskuntaan ja tekee onnellisempia yksilöitä. Jos päätettävä asia koskee juuri sinua, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa päätökseen.

Vapautta kantaa vastuu omasta elämästä.

Yrittäjyys normiksi. Kannustava sosiaaliturva. Työn pitää olla aina kannattavaa. Päätökset lähelle ihmistä. Vähän byrokratiaa ja lakeja. Vähemmän valtiota. Kansavälistä yhteistyötä globaaleissa asioissa.

Olen intohimoinen lukija ja kuuntelija. Aina joko kirja edessä tai kuuntelemassa äänikirjoja. Merkittävin innostuksen lähde on J.R.R Tolkienin luoma maailma, Taru Sormusten Herrasta, Silmarillion jne. Luen tietokirjoja, elämänkertoja ja kaunokirjallisuutta. Työmatkoilla minulla on aina mukana tyttäreni tekemä SuperNalle. Nalle on kulkenut kanssani tuhansia kilometrejä ja käynyt kolmessa eri maassakin.

Teemat

Yrittäjyys 50 %
Sääntelyn purku 30 %
Suora demokratia 20 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.