fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
179

Ehdokas: Jaakko Ukkola

Olen 34-vuotias sisäilmaongelmiin erikoistunut yrittäjä. Olen täysin vakuuttunut, että sisäilmaongelmat saadaan hallintaan, jos vain haluttaisiin.

Haluan nostaa esille sisäilmaongelmien hoidossa olevat ongelmat lähtien ensimmäisistä toimista, miten tätä tällä hetkellä hoidetaan. Toisena tärkeänä asiana pienyrittäjien aseman parantaminen ja julkisen kilpailutuslain tasavertaistaminen, jotta myös pienet yritykset voivat osallistua kilpailutuksiin. Kolmantena tärkeänä asiana pidän liikuntaa, johon haluan parannusta liikuntapaikkojen ja koululiikunnan lisäämisen muodossa.

Sisäilmaongelmien hoitamiseen käytetään tällä hetkellä todella paljon rahaa, mutta ratkaisuista miten ongelmat saadaan hallintaan ei haluta puhua. Lisäämällä tietoa miten ongelma saadaan hallintaan, vähennetään huomattavasti ongelmasta johtuvia sairastumisia. Keventämällä pienyrittäjien verotusta, tasapuolistamalla eläkekertymä ja helpottamalla ensimmäisten työntekijöiden palkaamista, lisäämme työllisyyttä ja hyvinvointia. Lisäämällä koululiikuntaa ja liikuntapaikkoja ennaltaehkäisemme monia tulevaisuuden ongelmia.

Sisäilmaongelmat voidaan korjata.

Sisäilmaongelmien hoidossa suurin ongelma on, että toimintamenetelmät ovat täysin väärät. Perusasioita ei tahdota edes tutkia ja julkisen keskustelun aikaansaanti on täysin mahdotonta. Lisäksi alalla on useita vaiettuja salaisuuksia, kuten korruptio. Avoimen keskustelun ja resurssien uudelleen ohjauksen avulla ongelma saadaan satavarmasti kuntoon. Ainaisten veronkorotusten sijaan, kaivoslain uudistamisella, tietullien käytöönotolla ulkomaisille logistiikkafirmoille, sisäilmaongelmien hallinnalla ja nuuskan myymisen sallimisella, saataisiin kerättyä satoja miljoonia euroja, joilla voidaan parantaa pienyrittäjien, lasten ja vanhusten asemaa.

Olen urheilullinen, iloinen ja idearikas persoona. Autan mielelläni aina toisia ja yritän jatkuvasti keksiä keinoja, miten asiat voidaan tehdä vieläkin paremmin. Olen jääkiekkotuomari ja muita harrastuksiani ovat frisbeegolf, läskipyöräily ja salilla käynti. Taistelen tuulimyllyjä vastaan, jotta sisäilmaongelma saataisiin loppumaan. Siinä sivussa opiskelen median tuottamista.

Teemat

Sisäilmaongelmien korjaaminen 50 %
Pienyrittäjien aseman parantaminen 40 %
Liikuntamahdollisuuksien parantaminen 10 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.