fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
476

Ehdokas: Joel Kristian Kettula

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Vaikuttaja. Tekijä. Vertainen.

Ilmastonmuutos pitää pysäyttää seuraavan 20 vuoden aikana, jotta meillä jokaisella olisi tulevaisuus. Ilmastonmuutoksen torjuminen on kaikkein tärkein ja muiden päätöksien yli menevä asia. Ajan kaikin voimin nuorten asioita. Nuorten kautta saamme rakennettua suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Suomen sukupolvien välisen tasapainon ollessaan näin rikki, yksikään nuori ei saa jäädä ongelmiensa kanssa yksin. Nuorissa on tulevaisuus. Tarvitsemme turismista vastaavan ministerin, jonka johdolla aletaan kehittää Suomen elämystaloutta entistäkin vahvemmaksi. Suomi on maana erittäin kaunis ja se on iso myyntivaltti ulkomailla.

Haluan, että voimme nauttia luonnosta ja elää ilman hengityssuojaimia tulevaisuudessa. Oikein tehdyt ilmastoratkaisut estävät tulevaisuuden mahdollisia kansansiirtymiä, jotka aiheuttavat omia sosiaalisia ongelmiaan. Kun nuori ei koe jäävänsä ongelmiensa kanssa yksin, tulee hän osaksi yhteiskuntaa. Kokemus siitä, että on tärkeä osa yhteisöä, vähentää syrjäytymistä. Suomen turismin kehittäminen on tärkeässä roolissa tulevan 10 vuoden aikana. Se lisää työpaikkoja, valtion verotuloja ja Suomen mainetta ulkomailla. Kasvava ja kehittyvä tarjonta antaa myös suomalaiselle kuluttajalle entistäkin enemmän elämyksiä.

Äänesi Joel

Ilmastonmuutoksen torjunta vaatii haittaverojen lisäämistä, kestävien energiamuotojen tukemista ja mahdollisesti vielä yhden ydinvoimalan rakentamista, jotta Suomesta saadaan hiilivoimalat poistettua. Kestävän kehityksen innovaatioihin pitää panostaa lisää. Toisen asteen opiskelun pitäisi olla jokaiselle suomalaiselle pakollista, jotta nuoret saadaan osaksi yhteiskuntaa. Tämän lisäksi mielenterveystyöhön käytettäviä resursseja on kasvatettava, jotta tulevaisuuden kestävyysvajetta saadaan paikattua mahdollisimman paljon. Elämystalous on liian säänneltyä, jonka takia alkoholiverotusta olisi syytä laskea ja yrittäjien sosiaaliturvaa on syytä rakentaa. Tämän lisäksi Suomeen tarvittaisiin tursismista vastaava ministeri, jonka alla olisi turismin kehittäminen Suomessa.

Olen erittäin aktiivinen vaikuttaja ja toimin monissa vaikutuspaikoissa ammattiliitosta Hoasin valtuuskuntaan. Haluan parantaa asioita ympärilläni.

Teemat

Ilmastonmuutoksen torjuminen 60 %
Nuoret 20 %
Elämystalous 20 %

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.