fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
237

Ehdokas: Jouko Hakkarainen

Olen 37-vuotias yrittäjä ja palvelubussin kuljettaja ja nelilapsisen uusioperheen isimies Tampereelta.

Tulen nostamaan kampanjassani esiin lasten ja nuorten asiat, vanhusten hoivan ja yrittäjyyden.

Jos voisin yksin päättää, niin pitäisin huolen siitä, että kaikilla lapsilla ja nuorilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet harrastaa lajia kuin lajia. Vanhusten huoltoon tarvitsemme työvoimaa huomattavasti nykyistä enemmän ja toisaalta myös sairaanhoitoon kokonaisuutena tarvitaan työvoimaa enemmän. Yrittäjyyden demonisoinnista ja vaikeudesta on päästävä eroon.

Päätöksenteko norsunluutornista kansalaisille. Yhdessä kohti uutta Suomea.

Lasten ja nuorten harrastustoimintaa pitäisi mielestäni tukea, varsinkin pienituloisten perheiden osalta. Nykypäivänä moni laji on liian kallis suurimmalle osalle perheistä. Kausimaksut ovat pilvissä ja niitä täytyisi saada alennettua, niin, että kaikilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet harrastaa ja mahdollisesti päästä myös ”urallaan” eteenpäin. Uran rakentaminen ei saa olla kiinni siitä kuinka paljon vanhemmilla on varallisuutta. Moni lahjakas nuori joutuu lopettamaan harrastuksensa liian aikaisin johtuen maksujen radikaalista noususta, mitä korkeammalle tasolle junioreissa noustaan. Vanhusten huoltoon täytyy budjetoida enemmän rahaa, jotta henkilökuntaa saadaan palkattua lisää. Yrittäjyyttä on tuotava esille paremmin ja yritystukia kohdentaa enemmän pienille ja aloitteleville yrittäjille. Monikansalliset yritykset eivät tarvitse tukia, vaan pienet ja keskisuuret yrittäjät tarvitsevat tukia huomattavasti enemmän, sillä näillä sektoreilla on suuremmat mahdollisuudet ja halut palkata työntekijöitä.

Olen vaikuttanut yli 10 vuotta ylöjärveläisen nyrkkeilyseuran johdossa ja samalla toimin tuomarina nyrkkeilyssä. Olen harvoja suomalaisia nyrkkeilytuomareita, jolla on kansainvälisen nyrkkeilyliiton (AIBA) tuomarioikeudet. Nuorempana olin myös aktiivisesti nuorisopolitiikassa mukana.

Teemat

Lasten ja nuorten harrastustoiminta 50 %
Vanhusten huollon parantaminen 25 %
Yrittäjyys 25 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.