fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
122

Ehdokas: Juha Paulus Tepsa

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Olen 42-vuotias lappalainen yrittäjä, elämystuottaja, viihdetaiteilija ja perheenisä.

Haluan olla eturintamassa uudistamassa politiikkaa ja suoraviivaistamassa päätöksentekoa. Toimin aidosti kansan edustajana ilman kenenkään tai minkään poliittisen tahon ohjailua. Suomeksi sanottuna haluan kitkeä pois turhan jaapastelun ja vatvomisen. Tärkeimpänä asiana näen aidon demokratian mahdollistumisen Liike Nyt:n kautta antamalla Suomen kansalle mahdollisuuden osallistua heitä koskevien päätösten käsittelyyn. Eli kysytään aidosti kansan mielipidettä tärkeimmissä asioissa ja toimitaan sen mukaan. Haluan tehdä päätöksenteosta joustavampaan ja suoraviivaisempaa raivaamalla pois vanhoja kangistuneita kaavoja ja pinttyneitä maneereja. Tiettyä toimintatapaa ei tule toistuvasti noudattaa vain siksi, että niin on aina tehty. Oma tapani on tarttua toimeen ja viedä se maaliin ripeästi, mutta laadukkaasti. Kyseenalaistaminen on sallittua. Tulen olemaan oma itseni enkä asetu mihinkään poliittiseen rooliin. Omalla persoonallisella tavallani teen myös politiikan seuraamisesta mielenkiintoisempaa ja helpommin ymmärrettävää.

Vaalilupauksia en aio antaa, koska jos jotain lupaan, se myös pitää. Mikäli lupausta ei pysty pitämään, niin silloin ei myös luvata mitään. En tohdi siis vielä muuta luvata, kuin tuoda eduskuntaa lähemmäs ihmisiä ja osallistaa ihmiset heitä koskevien päätösten tekoon sekä antaa mahdollisuuden lausua mielipiteensä heitä koskevissa asioissa. Olemalla oma itseni tuon myös asiat esille yksinkertaisesti ja suorapuheisesti - järjen äänellä.

Järjen ääni ja Lapin Senaattori.

Lappia, eli kotiseutuani koskevat asiat ovat luonnostaan lähellä sydäntäni. Lapin voimavarat ja mahdollisuudet sekä palvelujen kehittäminen vaativat asiantuntevaa huomiota ja määrätietoisia toimia. Vain lappilainen/lappalainen voi tietää mitä Lappi tarvitsee. Elinkeinotoiminnan olosuhteiden parantaminen ja toimintaedellytysten varmistaminen ja rohkaiseminen yrittäjyyteen ovat luontaisia tavoitteitani oman yrittäjätaustani kautta.

Joskus joku on yllättynyt, että ensivaikutelmasta huolimatta pystyn rationaaliseen päätöksentekoon ja olen valmis joustamaan omista näkemyksistä yhteisen edun nimissä. Kanssani voi olla eri mieltä ilman, että tarvitsee riidellä. Pystyn hyväksymään muiden mielipiteet, vaikka itse olisin eri mieltä.

Teemat

Jokaisesta on pidettävä huolta 35 %
Ilmastonmuutos on totta ja päätökset on tehtävä ympäristön kannalta kestävällä tavalla 35 %
Yrittäjyys on tehokkain tapa tehdä asioita, jos sille annetaan tilaa 30 %

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.