fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
183

Ehdokas: Kari Kaakinen

Aika periksiantamaton vääntäjä.

Aktiivimalli on epäonnistunut, se ei ota huomioon, että maamme eri puolilla on suuresti olosuhteissa eriävyyksiä. Vakuutuslakiin saatava muutos vakuutusyhtiöiden mielivallan poistamiseksi. Sote-uudistus yhdessä mielivaltaisen vakuutuslain kanssa ei saa toteutua. Kaivoslaki muistuttaa nykyisellään kehitysmaiden, korruptoituneiden yhteiskuntien, lakeja. Hyödyt virtaa ulkomaille ja jälkihoidon kustannukset jää meidän maksettavaksi. Maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut pahemman kerran. Se on kallis (yli 3 miljardia vuodessa), aiheuttaa turvattomuutta ja lisää rikollisuutta (terrorismi, raiskaukset, muu väkivalta) ja syyllistää suomalaisia (asioiden salailu on vain lisännyt vihamielisyyksiä). Alueelliset eroavaisuudet otettava huomioon päätöksiä tehtäessä. Poliittisten puolueiden ryhmäkuri hankaloittaa alueellisten eroavaisuuksien huomioimista ja silloin Pohjoisen ääni heikkenee. Liike Nyt ei velvoita edustajaansa äänestämään vastoin oman äänestysalueensa etua. Rakenteellinen korruptio pois ja säästämme miljardeja!

Ihmisille on annettava enemmän vapautta oman elämänsä asioihin. Holhousyhteiskunta surkastuttaa ihmisen kykyä selviytyä. Perheiden omaan suunnitteluun ei saa puuttua. Vanhuksemme, jotka maatamme rakennettaessa uhrasivat jopa kultakorunsa yhteisen hyvinvoinnin eteen, on välinpitämättömästi unohdettu epäinhimillisiin oloihin. Vanhuksetkin ovat ihmisiä ja heillä on arkensa. Omaishoitoon on saatava tolkku, se on kustannustehokas tapa ja tuo hoidettavalle sen parhaan mielen, koska saa olla perheensä parissa.

Tunne historiaa, niin ymmärrät paremmin tätä päivää ja osaat suunnitella tulevaa.

Rakenteellinen korruptio on niin kallis asia maallemme, että sen poistaminen ratkaisisi taloudellisista ongelmistamme leijonanosan, sanoisin että kokonaan. Veronkorotuksia ja leikkauksia ei tarvittaisi. Sosiaali- ja terveysuudistus olisi tehtävä ilman kähmintää ja hoidettavien parhaaksi. Nyt näyttää, että sitä rakennetaan palveluiden tuottajien etuja ajatellen. Usein tarvittavien sote-palveluiden saaminen on alueemme eri osissa turvattava. Harvemmin tarvittavat erikoissairaanhoidon palvelut kannattaa keskittää laadun ja resurssien takaamiseksi. Aktiivimallissa tulisi ottaa huomioon aluiden erilaiset olosuhteet. On kohtuutonta, että mallin ehtojen täyttämiseen voi syrjäsuomessa joutua kulkeutumaan jopa satoja kilometrejä. Se on kustannus, joka on liian suuri mm. peruspäivärahalla toimeentulevalle. Koulutus on pienen kansakunnan selviämiselle elinehto. Jos joku haluaa leikata koulutuksesta, niin hän ei halua meidän selviävän.

Olen mukana 1930-luvulla perustetussa yhdistyksessä, joka jakaa vuosittain tukea mm. veteraaneille, sairaaloille ja muihin kohteisiin Pohjois-Suomessa. Yhdistyksemme on epäpoliittinen ja yleishyödyllinen, joka ei hanki varojaan yhteiskunnalta. Olen Eurooppalaisen Oikeusturva Keskusjärjestön liittovaltuuston jäsen. Yhdistys pyrkii vaikuttamaan ja saamaan aikaan oikeudenmukaisia muutoksia lakiin. Harrastuksia on mm. Kaisabiljardi, musiikki ja moottoripyöräily. Historian tutkiskeleminen on myös intohimojani.

Teemat

Vakuutuslaki 35 %
Maahanmuuttopolitiikka 35 %
Kaivoslaki 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.