fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
246

Ehdokas: Kati Näsi

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Olen 44-vuotias äiti, joukkuepelaaja, lähihoitaja ja filosofinen ajattelija.

Tärkeintä minulle on, että asioista päätettäessä otetaan huomioon sen vaikutukset luontoon ja ihmisten hyvinvointiin.

Jos saisin ihan yksin päättää, niin mahdollistaisin terveydenhuollon lähipalvelut, jopa niin, että sairaiden ei aina tarvitsisi liikkua kotoaan vaan hoitajan ja lääkärit liikkuisivat sairaiden luo. Tämä vähentäisi autoiluakin eli säästäisi luontoa. Mielen sairauksien uhkia torjuisin 24/7 saavutettavuudella. Toisen asteen opiskelijoille mahdollistaisin ilmaiset koulukirjat. Koulut tarvitsevat myös lisää budjettia, jotta lähiopetustunteja voidaan lisätä takaisin normaaliin. Yrittäjyyden aloittaminen helpommaksi byrokratiaa vähentämällä.

Me kaikki tarvitsemme terapiaa.

Säästöjä hakisin sähkön ja veden kulutuksen vähentämisellä, myös ympäristölle haitallisia tuotteita ja palveluja enemmän verottamalla. Lanseeraisin valtakunnallisen kampanjan yhteiskunnan tärkeydestä, jotta yksittäiset rikkaat osakkeenomistajat osallistuisivat hyvillä mielin materian keräämisen sijasta yhteiskunnan heikompiosaisen rahalliseen tukemiseen. Hoitajien palkkoja korottaisin, on naurettavaa, että ihmishengen kannalta arvokkaimmat työntekijät saavat lähes vähiten palkkaa. Kannustaisin kuntia tarjoamaan palveluseteleitä alalle kuin alalle.

Rakastan elokuvia ja tv-sarjoja. Paras elokuva on the Shawshank Redemption ja paras sarja on Game of Thrones. Olen enimmäkseen introvertti. Minua kiinnostaa ihmisen sisäinen maailma. Pelaan salibandya. Minulle parasta terapiaa on maalaaminen, keskustelu, kirjoittaminen tai juokseminen.

Teemat

Luonto 60 %
Mielenterveys 40 %
Koulutus 40 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.