fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
480

Ehdokas: Kenneth Morelius

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Olen Kenneth, palomies Nurmijärveltä. Minulta löytyy monipuolinen pelastusalan työkokemus lähes 40 vuoden ajalta. Nykyinen työpaikkani on Asema 4, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos.

Maailma on mullinmallin. Turvallisuus heikkenee. Turvallisuudentunne vähenee. Mielestäni meillä kaikilla on oikeus turvalliseen elämään. Turvallisuus ei saa riippua siitä missä asumme.

Unelmani on, että kaikki me uusimaalaiset: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti voimme elää omassa kaupungissamme tai kunnassamme yhtä turvallisesti, ilman pelkoa väkivallasta ja rikoksista. Ja mikäli joskus tarvitsemme apua, niin avun saapuminen ei saa kestää liian kauan.

Tehdään yhdessä turvallinen Uusimaa, nyt.

10 ehdotusta parantaa turvallisuutta: 1. Yhteistyö 2. Tieto 3. Koulutus 4. Välittäminen 5. Luovuus 6. Mummoa ei jätetä –asenne 7. Teknologia 8. Innovaatio 9. Konserniajattelu 10. Ja ehkä hieman lisää resursseja.

Tiesitkö, että pystyn vetämään 32 leukaa, blogikirjani http://pikkuprinssinpaluu.fi on saanut netissä yli 150 000 lukijaa ja että minusta tulee isona palolentäjä.

Teemat

Turvallisuus 50 %
Koulutus 25 %
Ilmastonmuutos 25 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.