fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
272

Ehdokas: Kimmo Kuusiranta

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Olen Kimmo Kuusiranta, 47-vuotias neljän lapsen isä. Tiukka, mutta tunteellinen.

Minulle tärkeä asia on Helsinki. Muita tärkeitä asioita ovat liikenne, logistiikka, ja niihin liittyvät ongelmat. Nuorten sekä pitkäaikaistyöttömien verotus ja kohtelu. Olen neljännen polven Stadilainen, ja tulen nostamaan esiin asioita jotka helpottavat Helsinkiläisten liikkumista ja elämää. Olen vankkumaton Malmin lentokentän kannattaja ja vastustan viimeiseen asti alueen asuntorakentamista. Se peli ei ole vielä pelattu. Yrittäjyys on myös tärkeä asia, mihin pitää kannustaa.

Ilmastonmuutos on totta. Liikenteen pitää saastuttaa vähemmän ja ihmisten pitää pystyä silti liikkumaan helpommin. Ihmiset pitää saada töihin paremmilla nettotuloilla kuin nyt. Työttömiä ja nuoria pitää saada töihin. Helsingin alueen yrittäjiä pitää kannustaa ja saada palkkaamaan väkeä oikeilla työehtosopimuksilla.

Fiksut päätökset ja demokratia motivoivat!

Helsinkiläisten ilma liikenteen kautta puhdistuu kun laitetaan tietullit kaupungin rajalle. Liikenne vähenee, ja tullit tuovat rahaa korjata tiestöä sekä tehdä Helsingistä mukavamman. Ei ole oikein, että esim. kantakaupunkilaiset kärsivät parkkipaikkojen puutteesta myöskään. Ruuhkat pääväylillä saastuttavat myös väylien varsilla alueet. Ilmaston muutos on totta, ja se vaatii ruuhkien vähentämistä. Tietullit on siihen Helsingin osalta oikea ratkaisu. Toiveeni on saada nuoret ja pitkäaikaistyöttömät pienemmällä veroprosentilla töihin. On väärin, että tulot ovat paremmat, jos on työttömänä. Jos veroprosentti olisi vaikka 0-1% niin käteen voi jäädä enemmän kuin tukien kanssa. Silloin työnteko kannattaa ja ihminen saa jalansijaa työelämään. Nuoret voisivat maksaa 25-vuoteen saakka alle kaksi prosenttia veroa ja pitkäaikaistyöttömät 0% 12 kk ajan, kun pääsevät töihin. Yrittäjille verohelpotuksia ensimmäisen kolmen vuoden osalta. Konkurssin tekeminen ei saa haitata ihmistä kuin maksimissaan kolme vuotta. Yrittäjyyttä ei saa pelätä. Törkeissä tapauksissa asia on eri, mutta jos ihminen tai perhe menettää jo muutenkin toimeentulonsa konkurssin vuoksi, niin yli kolmen vuoden penaltti on kohtuuton. Malmin lentokentän näkisin mielummin tapahtumapaikkana ja vihreänä alueena, jollainen se on nyt. Sen historiaa ei saa tuhota. Asuinaluetta löytyy lisää, kun ajaa 10 kilometriä pohjoiseen. Siellä on peltoa ihan tarpeeksi rakentamiseen. Ei Helsingin Viikkikään ratkaissut asunto-ongelmaa, vaikka vaikka sinne rakennettiin myös. Helsingin pitää laajentua eikä kasvaa sisään.

Olen lukion jälkeen aloittanut työelämäni autonkuljettajana. Se oli hyvä tapa oppia Stadin kulmat. Töitä olen tehnyt ihan laidasta laitaan, taksin kuljettamisesta tuotannon johtotehtäviin. Kovalla työllä ja hyvällä motivaatiolla onnistunutkin. Uskon, että politiikassa se toimii samoin. Työelämäni kattaa monta logistiikkayritystä, ja niin kotimainen kuin ulkomainen liikenne ja sen logistiikka on tuttua. Olen aina ollut kiinnostunut politiikasta, mutta ei ole löytynyt sopivaa puoluetta. Synnyin vahvaan demariperheeseen, mutta sekään ei ollut oikea. Nyt on löytynyt oikea alusta ja se on Liike Nyt.

Teemat

Malmin lentokenttä 30 %
Nuorten ja pitkäaikaistyöttömien verotus 25 %
Helsingin liikenne & logistiikka 45 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.