fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
177

Ehdokas: Mikko Mäkelä

Olen Mikko Mäkelä, 49-vuotias kolmen lapsen isä ja tekoäly-aikakauden vapaustaistelija.

Poliittinen päättäminen on kehityksen nopeuden vuoksi yhä useammin jälkijättöistä - reagoidaan jo tapahtuneeseen etukäteen suunnittelemisen sijasta. Samalla ruohonjuuritason ymmärrys ei kulje päätöksentekoon asti. Internet on voimakas väline tämän muuttamisessa, kunhan varmistamme kehityksen oikean suunnan.

Tulevaisuutemme ihmisten arkipäivään ja terveyteen liittyvien palveluiden suhteen ei saa olla liikaa jättimäisten monikansallisten yritysten varassa. Kehitystä on tasapainotettava ja samalla turvattava kaikille yhdenvertainen palvelutaso myös digitaalisesti toteutetuissa palveluissa. Matala kynnys palveluiden käyttöön on oltava selkeä tavoite, jota myös seurataan.

Seuraavat 10 vuotta tulevat olemaan ihmisen vapaudelle äärimmäisen tärkeät. Meidän on taisteltava vapauden, yhdenvertaisuuden, merkityksellisen elämän puolesta!

Tukalassa asemassa olevien ihmisten on saatava nykyistä helpommin kestävämpää apua. Tähän tarvitaan ruohonjuuritason ymmärryksen läpimurtoa todelliseen poliittiseen päätöksentekoon. Internet tukee tätä, mutta kehityksen suuntaamiseen oikeaan suuntaan tarvitaan yhteistyötä, ymmärrystä ja voimavaroja. Tarvitsemme yksilöinä itsemme ja tulevaisuuden tuntemista, jotta voimme vaikuttaa kohtaloomme. Tämän näkökulman ymmärtämistä kaipaisin jo kouluopetukseen nykyistä enemmän.

Olen tekemässä harrasteena dokumenttielokuvaa elämän tarkoituksellisuuden säilyttämisestä tulevaisuudessa ja haastattelen elokuvaa varten ihmisiä siitä, mikä on tarkoituksellista heille heidän omassa elämässään.

Teemat

Poliittisen päätöksenteon parantaminen 40 %
Tukalassa asemassa olevien ihmisten on saatava entistä helpommin kestävämpää apua 30 %
Uusien teknologioiden kuten tekoälyn hyödyntäminen moraalisesti kestävällä tavalla 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.