fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
241

Ehdokas: Minna Innala

Olen Minna Innala, 55-vuotias dynaaminen organisaattori, joka vie määrätietoisesti asioita eteenpäin.

Minulle on tärkeää, että yhteiskunta toimii tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti. Teemme sellaista lainsäädäntöä, joka helpottaa jokaisen arkipäivää ilman turhaa byrokratiaa. Perheettömänä haluan varmistaa sellaisten rakenteiden säilymisen, että Suomessa on turvallista elää ja vanheta. Tukiverkkojen pitää toimia, jotta kaikista pidetään huolta.

Teollisessa murroksessa meidän tulee aktiivisesti löytää ne keinot, joilla ruokitaan innovatiivisuutta, luodaan uutta liiketoimintaa ja tulevaisuuden työpaikkoja. Työllistämiseen käytetyt resurssit pitää käyttää tehokkaammin tarjoamalla työnhakijoille yksilöllisiä palveluja. Nykyisessä terveydenhuollossa hoidetaan vain yhtä vaivaa kerrallaan ja potilas joutuu hakemaan apua useasta paikasta. Tulevaisuudessa tulee varmistaa yhtenäinen hoitoketju ja kokonaisvaltainen terveydenhuolto, jossa voidaan ottaa huomioon kunkin yksilölliset tarpeet. Näistä aiheista minulla on runsaasti henkilökohtaista kokemusta ja kirjoitan ajatuksistani enemmän tulevissa blogeissani.

Faktoihin perustuvaa päätöksentekoa!

Päätösten tulee pohjautua asiantuntijuuteen ja tutkittuun tietoon. Kansalaisten erilaiset elämäntilanteet ja todelliset tarpeet tulee ottaa laajasti huomioon lakeja säädettäessä. Yhteiskunnan murrosvaiheessa onkin tärkeää käydä asioista laajaa ja avointa keskustelua. Liike Nyt avaa uusia tapoja osallistua politiikkaan. Suora demokratia lisääntyy, kun eri taustaiset ihmiset pääsevät vaihtamaan ajatuksia yhteiselle foorumille. Itse olen innoissani Liike Nytin tavasta toimia ja haluan olla mukana muuttamassa tapaa tehdä politiikkaa. Osallistu Sinäkin!

Biohakkeroinnin myötä terveyden edistäminen ravinnon avulla on osa jokapäiväistä elämääni.

Teemat

Uutta liiketoimintaa ja työpaikkoja 40 %
Korkeakoulutettujen osaamisen hyödyntäminen 30 %
Kokonaisvaltainen terveydenhuolto 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.