fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
280

Ehdokas: Nina J. Hedkrok

Olen 53-vuotias äiti ja tulevaisuudessa isoäiti sekä turvallisuus-, liikunta- ja musiikkialan ammattilainen.

Olen intohimoisesti asioihin suhtautuva ja aikaansaapa, suurella sydämellä varustettu ihmisten ja eläinten oikeuksien sekä luonnonsuojelun puolestapuhuja. Nyky-yhteiskunnan suorituspainotteinen ja hektinen ilmapiiri tuovat omat haasteensa, mutta ihmisten hyvinvointi ei saisi kärsiä. Hyvinvointi vauvasta vanhukseen tulisi olla jokaisen itseisarvo. Yhteistunto, syrjäytymisen ennaltaehkäisy, lähimmäisen rakkaus ja puhdas sekä turvallinen elinympäristö kannustaisivat syntyvyyden nousuun.

Haluan olla ihmisille helposti lähestyttävä, heidän tarpeittensa kuuntelija ja eteenpäin viejä. Koulunsa päättäneiden aikuisten nuorten kannalta pidän tärkeinä ostovoiman säilyttämisen, taatun toimeentulon sekä opintotuen riittävän määrän. Ekologian kannalta ympäristösaasteita on vähennettävä.

Rakastetaan toisiamme ja pidetään toisistamme huolta.

Työperäistä maahanmuuttoa on lisättävä ja korkeakoulujen vaihtoon tuleville opiskelijoille pitäisi löytyä porkkana, jolla he valmistuttuaan olisivat halukkaita jäädä Suomeen työelämään. Suomi on teknologisesti edelläkävijämaita, jonka vuoksi Otaniemen kaltaisia tekniikakeskuksia pitäisi entisestään lisätä. Julkista liikennettä tulisi suosia ja lisätä. Päätöksiä valmisteltaessa olisi hyvä käyttää myös eri alojen asiantuntijoita, kuten tutkijoita ja professoreita.

Omalla esimerkilläni haluan myös ihmisille näyttää, että arjen haasteista ja vaikeista asioista voi myös selvitä. Olen läpikäynyt syöpäsairauden ja siitä seuranneet taloudelliset vaikeudet, mutta sinnikkyydellä, lähimmäisten rakkaudella ja tuella olen päässyt elämässäni eteenpäin. Nuorten syrjäytymisen ennaltaehkäisemiseksi olen perustanut Helsinkiin integroituja liikunnallisia iltapäiväkerhoja yhteistyössä poliisin ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Olen järjestänyt valtakunnallisen potki panssaria – älä kaveria -kampanjan, jonka aikana kiersin kouluissa kertomassa väkivallan vaarallisuudesta. Olen kirjoittanut lauluja kansalle ja minut on työstäni palkittu. Olen ohjannut kirjoittamastani laulusta musiikkivideon, joka palkittiin Elokuvafestivaaleilla. Urheilussa olen voittanut Taekwondossa maailmanmestaruuden Pariisissa vuonna 2000. Kerron saavutuksistani siksi koska ne kertovat sen, että asioihin lähden aina mukaan ”sata lasissa” tehden parhaani. Harrastan harmonikansoittoa, laulamista, liikuntaa monella eri tavalla, ja minulla on kotonani lemmikkeinä 2 itämaista kissatyttöä, Heta ja Lumi. Kansanedustajana olisin valmis tekemään kaikkeni sen eteen, että Suomeen olisi hyvä syntyä, hyvä opiskella, tehdä työtä, asua, elää ja viettää turvallista sekä arvokasta vanhuutta. Äänestä minua, jos haluat KANSANedustajan. Kiitos, kun luit tekstini.

Teemat

Syrjäytymisen ennaltaehkäisy, koulus ja toimeentulo 35 %
Turvallinen elinympäristö ja syntyvyyden lisääntyminen 35 %
Ekologisuus ja yhteisöllisyys 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.