fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
151

Ehdokas: Olli Herranen

Olen Olli Herranen Hämeenlinnasta, kahden pojan 43-vuotias isä. Olen ollut IT-alalla vuodesta 1997 ja tällä hetkellä työskentelen valtionhallinnossa ylitarkastajana. Olen ollut aina kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja nyt haluan olla mukana kehittämässä ja korjaamassa Suomen politiikkaa, suomalaisille!

Kaikilla ei ole asiat hyvin nykypäivän Suomessa, erityisesti tilanteet vanhusten, työttömien ja lasten kohdalla. Ei voida myöskään unohtaa työssäkäyviä ja yrittäjiä. Korkea verotus, koulutuksen leikkaukset, homekoulut sekä otsikoihin nousseet vanhusten hoidon laiminlyönnit ovat vain jäävuoren huippu. Kerätyt veroeurot ja valtion budjetin kohdistaminen aitoihin epäkohtiin sekä suomalaiseen yhteiskuntaan! Pienen populaation maassa, jossa osataan hyvin mm. kierrättäminen, tämän hetkiset ilmastonmuutokseen liittyvät suunnitelmat ajavat esimerkiksi vähävaraiset, maaseudun sekä yrittämisen ahdinkoon. Suomi on hyvin pieni tekijä globaalissa mittakaavassa, mitä tulee päästöihin. Suomen sosiaaliturva houkuttelee tänne ihmisiä, jotka käyttävät järjestelmää hyväkseen ilman, että kyse on työperäisestä maahanmuutosta. Kulttuurien väliset erot tuovat tullessaan turvattomuutta sekä rikollisuutta. Toista ihmistä ja Suomen lakia tulee kunnioittaa. Asunnottomien ja ruokajonossa olevien suomalaisten tilanne on paljon huonompi kuin turvapaikanhakijoiden! Suomessa tulee tehdä reilua ja rehtiä päätöksentekoa ja politiikkaa suomalaisille. On kunniatehtävä toimia kansan edustajana, oman edun tavoittelu ja taloudelliset intressit eivät kuulu siihen.

Työn tekeminen pitää olla aina kannattavin vaihtoehto. Nykyiset karenssit ja aktiivimallit eivät edistä työllistymistä ja luovat arvottomuutta. Työn verotuksen tulisi olla maltillista, jotta ostovoima säilyy. Kaiken verotuksen uudelleen tarkastelu, että motivaatio työntekoon säilyy ja Suomen kotitalouksien velkaantuminen saadaan taittumaan. Kotimaiset tuotteet ja kotimaisen työn arvostus korkealle! Kotimainen ruoantuotanto on tärkeä asia jatkossakin! Johtuen Suomen pohjoisesta sijainnista kartalla ja pitkistä välimatkoista kehä kolmosen ulkopuolella, auto on usealle välttämättömyys. Autoon liittyvää verotusta ja muita kuluja tulisi laskea tuntuvasti, omistamisen verottamisesta käytön verottamiseen. Asumiseen ja rakentamiseen tulisi etsiä erilaisia vaihtoehtoja, jotta kustannuksiin ei uppoaisi pääosaa kotitalouksien tuloista.

Sinä päätät!

Opiskelu ja lyhyet työsuhteet tulisi sallia työttömälle ilman työttömyysturvan leikkaamista. Liikenteen päästöjen vähentäminen onnistuu Suomessa helpoiten muuntamalla vanhaa autokalustoa etanoli- tai kaasukäyttöisiksi. Uudet autot ovat valmiiksi vähäpäästöisiä ja lisäksi hybridejä ja täyssähköautoja myydään koko ajan enemmän. Autoverotuksen ja käyttömaksujen alentaminen, lähemmäs eurooppalaista tasoa. Poliisin resursseja tulee lisätä, jotta turvattomuus ei lisäänny, ja pienetkään rikokset eivät jää tutkimatta. Eturyhmäpolitiikan aika on ohi. Nyt pitää laittaa ihmiset, Suomen kansalaiset, etusijalle.

Olen tavallinen työssäkäyvä isä, joka haluaa osallistua omalla panoksellaan huomisen Suomen rakentamiseen. Omille lapsilleni ja kaikille lapsille. Olen jo vuosia ollut mukana erilaisissa yhdistyksissä ja ryhmissä edistäen yhteisöllisyyttä ja hyviä arvoja, mm. partioharrastuksessa ja sotainvalidien keräyksissä. Minut saa aina mukaan talkoisiin, oli kyse sitten muutosta tai remontista.

Teemat

Hyvinvointiyhteiskunnan säilyttäminen 35 %
Verotus ja valtion talous 35 %
Turvallisuus ja maahanmuutto 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.