fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
152

Ehdokas: Päivi Merjonen

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Olen Päivi Merjonen, 41-vuotias psykologi ja tutkija Jyväskylästä.

Haluaisin erityisesti nostaa esiin tasa-arvoisen hyvinvoinnin, koulutuksen ja ympäristön suojelemisen. Tulevaisuudessa puhdasta luontoa on yhä vähemmän. Suomen tulisi panostaa kansan koulutukseen, tasa-arvoon ja hyvinvointiin mm. säilyttämällä ilmaisen koulutuksen ja tuomalla perustulon.

Unelmani on turhan byrokratian purkaminen ja palveluiden yhtenäistäminen. Oli kyse sitten terveydenhuollosta tai sosiaalisista ongelmista, riittävän varhaiset tukitoimet säästävät rahaa ja ihmisiä. Perustulo poistaisi turhaa byrokratiaa ja asettaisi ihmiset tasa-arvoisempaan asemaan. Matalan kynnyksen mielenterveyspalvelujen tarjoaminen on myös tärkeää hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Kannatan myös huumeiden käytön ja kannabiksen kasvatuksen dekriminalisointia.

Hyvinvoinnin, koulutuksen ja tasa-arvon puolesta!

Ajattelen asioita usein ympäristönäkökulmasta. Toivon väestönkehityksen kulkevan suuntaan, jossa lapsia syntyisi yhä vähemmän. Tähän avainasemassa on naisten koulutus ja ehkäisyn tarjoaminen kaikkien saataville. Maapallomme ei kestä nykyistä väestökuormitusta ja asiat on muutettava pian. Ilmastonmuutos on tosiasia ja meidän kaikkien vastuulla on pyrkiä ehkäisemään sitä.

Olen intohimoinen kirppistelijä ja pyrin ostamaan kaiken mahdollisen käytettynä sekä myös kierrättämään itselleni tarpeettomat tavarat.

Teemat

Hyvinvointi 40 %
Koulutus 30 %
Tasa-arvo 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.