fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
178

Ehdokas: Pertti Latvala

Olen Pertti Latvala, vapaaehtoinen potilasaktiivi. Periksiantamaton oikeuksien puolesta taistelija.

Ihmisiä on kohdeltava perustuslaillisiin oikeuksiin ja velvollisuuksiin pohjautuen. Terve, joustava yrityskulttuuri etenkin pienyrittäjien ja heidän työntekijöidensä kanssa. Huomioidaan sekä yrittäjä että työntekijä tasapuolisesti. Näin saadaan toimimaan tuottava yritys, jossa on hyvä ja turvallinen tehdä töitä niin työntekijän kuin yrittäjänkin. Yrittäjäksi rekisteröitynyt henkilö ei saa joutua tyhjän päälle verotuksellisesti. Ilmastoystävällisiä ratkaisuja ihmisten päivittäisessä elämässä on kannustettava veroeduin. Laskennallisia malleja pitää tutkia millä päästäisiin koko Suomea tasapuolisesti kohteleviin ratkaisuihin järkevässä ajassa. Euroopan unioni on täyttä totta. Ei tuhlata aikaa ja voimia breksitin kaltaisiin asioihin! Tulen painottamaan voimallisesti tuota LiikeNyt:n päätöksien tekotapaa missä jäsenet pääsevät vaikuttamaan jatkuvasti siihen mitä Arkadianmäellä päätetään.

Unelmani on turhan byrokratian purkaminen ja palveluiden yhtenäistäminen. Oli kyse sitten terveydenhuollosta tai sosiaalisista ongelmista, riittävän varhaiset tukitoimet säästävät rahaa ja ihmisiä. Maassa, jossa itsemurhaluvut ovat maailman huippua, tulisi mielenterveysongelmiin saada helposti ja matalalla kynnyksellä apua. Iso osa itsemurhista tapahtuu, kun henkilö on joutunut tuon mielivaltaisen vakuutuslääketieteen hampaisiin. Sen purkaminen ja saattaminen oikeudenmukaiseen ratkaisuun on toinen unelmani, minkä aion toteuttaa.

Potilas on ykkönen!

Ajattelen asioita usein tasa-arvonäkökulmasta. Pyrin kaikissa toiminnoissani olemaan tasapuolinen, toivoen ihmisten ymmärtävän ettei asioita voi hoitaa toisia sortamalla. Toivon saavani aikaiseksi sellaisia ratkaisuja, jotka kestävät päivänvaloa. Kaikilla kolmella pääasialinjoillani: tasa-arvo, vakuutusmaailmaan liittyvät asiat sekä ilmaston pilaantumisen pysäyttäminen. Maailmanlaajuisesti toivon väestönkehityksen kulkevan suuntaan, jossa lapsia syntyisi yhä vähemmän. Tähän avainasemassa on naisten koulutus. Maapallomme ei kestä nykyistä väestökuormitusta ja asiat on muutettava pian. Energiantuotannon voisi toteuttaa miniydinvoimaloilla, pienillä kylä/kaupunki alueiden voimaloilla. Maatiloilla tulisi pyrkiä omavaraiseen energiatuotantoon sähkössä ja työkoneiden energiassa.

Toimin vapaaehtoisena Oulun ensi- ja turvakodin hallinnoimassa mieskaveritoiminnassa ja toimin myös vapaaehtoisena potilasaktiivina.

Teemat

Tasa-arvo 40 %
Vakuutusasiat 40 %
Ilmasto 20 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.