fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
150

Ehdokas: Seija El Sayed

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Olen toiminut kaupunginvaltuutettuna 22 vuotta sitoutumattomien ryhmän perustajajäsenenä. Avoin, suora ja rehellinen yhteydenpito kuntalaisiin ja yrittäjiin on ollut tärkeä toiminnan perusta kaikkien näiden vuosien ajan. Huolenpito ja välittäminen ovat tärkeimpiä arvojani, maalaisjärkeä unohtamatta.

Minulle tärkeintä on saada ihmiset kiinnostumaan ja osallistumaan päätöksentekoon. Päätöksenteossa on hyvin tärkeää kuunnella ihmisiä, keitä päätökset koskevat. Kokemusasiantuntijat kunniaan!

Kansalaisten ja yritysten arkea turhaan hankaloittava byrokratia ja säädökset pitää purkaa. Ne ovat valitettavan usein myös kehityksen esteenä. Rakennetaan yhdessä mahdollisuuksia rajoitusten sijasta.

Minä olen valmis muutokseen. Uusi suunta rakennetaan yhdessä!

Ihmisiä pitää oikeasti kuunnella, eikä pelkästään vain kuulla. Osallistamalla saadaan ihmiset aidosti mukaan päätöksentekoon ja yhdessä löytämään parhaat ratkaisut. Viisaus ei asu kenessäkään yksin vaan meissä yhdessä.

Teemat

Jokainen ansaitsee saada äänensä kuuluviin. Kokemusasiantuntijat kunniaan 40 %
Huolenpito ja välittäminen. Kaikista ihmisistä pidetään huolta 30 %
Lasten ja nuorten peruskoulutuksessa kolmenkärjeksi yleisivistyksen lisäksi: Arjentaidot, ympäristö- ja yrittäjyyskasvatus 30 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.