fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
247

Ehdokas: Susanna Riekkinen

Olen 51-vuotias työkyvyttömyyseläkkeellä elävä pitkänlinjan nivelreumaatikko.

Minulle tärkeitä asioita ovat: riittävä perusturva ihmisarvoiseen elämään. Asuminen ja eläminen maaseudulla on taattava. Maan hiljaisten ääni kuuluviin.

Asioita, joissa aion vaikuttaa ovat: perusturva 1000:een euroon/kk ja sosiaaliturva motivoivaksi, osallistavaksi ja selkeäksi. Ihmiset tulee saadaan toimimaan motivoimalla, ei kepittämällä. Asennekasvatusta luonnon ja ympäristön kunnioittamiseen sekä eläinten ja kanssaihmisten kunnioittamiseen, sydämen sivistystä. Sosiaaliturvan ja työnteon yhdistäminen. Parin virheen takia konkurssin tehneen ulosottohelvetti on kohtuullistettava ja annettava vielä uusi mahdollisuus.

Mikään ei muutu jos asioihin ei puutu!

Sosiaaliturva on yksinkertaistettava ja eri etuuksia yhdistämällä yksi summa. Toimeentulotuki on palautettava viimesijaiseksi taloudelliseksi tueksi. Tällä hetkellä se on liian ison joukon kuukausittainen tulomuoto. Kansaneläkelaitoksemme on huolestuttavasti liukumassa valtioksi valtion sisällä. Kelan on muutettava toimintatapojaan ja käsiteltävä heikoimmassa asemassa olevien suomalaisten ihmisten asiat yksilön näkökulmasta katsottuna yhtenä kokonaisuutena. Yksikään ihminen ei saa pudota tyhjän päälle. Terveydenhuollossa toimivat hoitoketjut käytäntöön eli terveyskeskukset ja erikoissairaanhoito samaan hallintoon. Asiakas kokonaisuutena. Maaseudulla on oltava aidot puitteet ihmisen asua ja saada toimeentulonsa sieltä käsin, esim. yksityisautoilua siellä ei voi rajoittaa ja kuntakeskuksiin on perustettava ns. kevytyrittäjyyspisteitä, joissa on toimistomahdollisuudet ja työyhteisön tuki yksinyrittäjille.

Olen saanut elää 33 vuotta lasten ympäröimänä, sillä äitini teki työuransa perhepäivähoitajana. Olen saanut lapsilta valtavasti voimaa, samalla he ovat tottuneet erilaisuuteen. Näillä ihmisentaimilla on uskomaton auttamishalu! Minulla on toiminimi HelmiEnkeli, tosin se ei ole päässyt siivilleen, koska myynti on se pullonkaula.

Teemat

Moraalista selkärankaa päätöksentekoon ja koko eduskuntaan 50 %
Kaikille ihmisarvoinen elämä 30 %
Luonnon ja ympäristön kunnioittaminen 20 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.