fbpx
< Näytä kaikki ehdokkaat
269

Ehdokas: Tero Turunen

Katso ehdokkaan esittelyvideo alta:

Utelias ja innostuva urbaani luontoihminen.

Yhteiskunta ei muutu paremmaksi sillä, että vaikkapa poliitikko lupaa lisätä jotakin asiaa 20 % ja leikata jotain toista asiaa 20 %. Yhteiskunta muuttuu paremmaksi niin, että päätöksentekoa kehitetään – myös poliittista päätöksentekoa. Kehittäminen tarkoittaa esimerkiksi parempaa ja tehokkaampaa tiedonkeruuta, asiantuntijoiden ja kansalaisten useammin tapahtuvaa kuulemista. On järjestettävä uudenlaisia tapoja oppia ja opiskella. Jos koulutusjärjestelemämme rakennettaisiin nyt, ensi kertaa, tähän maailmaan, se olisi aivan erilainen kuin nykyinen. Nykyjärjestelmä laahaa mukanaan kymmeniä vuosia vanhoja käytänteitä.

Ihmisten on totuttava siihen, että heidän täytyy olla kiinnostuneita osallistumaan tärkeiden yhteiskunnallisten asioiden päätöksentekoon – ja samaan aikaan on järjestettävä yhä useammin ja parempia mahdollisuuksia osallistua siihen.

Muutos vaatii Liikettä.

Liike Nytin ajamin tavoin mahdollistetaan osallistuminen yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Täytyy ja voi lausua kokemuksensa ja tietoon perustuvan näkemyksensä useammin, kuin vain vaalien yhteydessä.

Jos joku pyytää, laulan ja soitan – joskus myös pyytämättä. Rakastan villiä luontoa, koska se ei esitä mitään, eikä yritä tarkoittaa olemisellaan mitään.

Teemat

Poliittisen päätöksenteon uudistaminen 40 %
Korkeakoulutuksen kehittäminen 40 %
Ikä-, sukupuoli- ym. rasismista vapaa työelämä 20 %

Ota yhteyttä ja löydä minut verkosta!

Haluatko jakaa tämän sivun?

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Pysy kuulolla

Olemme aktiivisia monessa kanavassa, tule seuraamme ja jatka keskustelua omissa kanavissasi kanssamme.